Nå i det siste har jeg fått øyne opp for litt gjenvinning.. spesielt på lys! Har sett i Tønsberg på NR 13 at de har laget lys oppi kopper og det vil jeg også prøve ut for har så utrolig fine kopper jeg har fått av naboen, men vet ikke hva jeg skal bruke de til, men tror jeg vet det nå om de kan brukes i de. : ]

Oppskriften er :

Er du en av dem som samler på lysrester, og bare opplever av haugen blir større og større? Vel, det er ikke vanskelig å lage nye lys, og du trenger heller ikke avansert utstyr.

Du trenger:
En gammel kasserolle som ikke lenger brukes til mat
Veke (kjøpes i hobbybutikken)+ litt leire
En lysstøpeform
En tom (rengjort) hermetikkboks
En haug gamle lysrester

Klipp bort den svarte veken av lysstumpene, ha stumpene oppi hermetikkboksen, og smelt i vannbad.
Fest veken i bunnen av lysformen med en knute og ha litt leire rundt så det holder seg tett. Stram veken på toppen av formen ved hjelp av f eks en strikkepinne. Når lysmassen har smeltet, kan du helle det i formen. Må etterfylles etter noen timer. Et lys tørker iløpet av 5-6 timer i romtemperatur.

Veken fra stumpene blir liggende igjen i bunnen av hermetikkboksen.

Har du prøvd det ? Hvordan gikk det?

  


I dag var det oppstart på Cella, vi hadde egentlig planer om å tenke i mellom hvilken farge det skulle være på ungdomsrommet våres, for vi er litt lei av hvite vegger i mur.. så vi ungdommen har tenkt til å fikse litt :D
Har ikke funnet fargen ennå, men kommer nok en eller annen gang!
Men kvelden ble til og sitte å kose oss med boller og vann [ For noen ble det saft ]
Vi har et skap som står på ungdomsrommet våres som ikke ser ut! var rot i alle hyllene viste egentlig ikke hva som lå inni der! Så jeg spurte hoved lederen våres om vi kunne rydde skapet! Gjett om vi fant mye rart inni der! Alt fra gamle glass som vi lagde i 8 klasse når jeg gikk på Adventura til gamle sanger :') Hjelp å mange minner som samles der inne i løpet av den perioden! Så nå skal Adventura begynne en fresh start også skal vi få flere rom til å være i :)
Skal begynne å ta med Kamera på tirsdager sånn at dere kan se hva vi holder på med! Håper det blir mange fine bilder  utover som vi kan bruke.. :]  
Vil vise dere noe av hva jeg fant i dag som jeg tok med hjem som en slags suvenir.. : ]

Går du på ungdomsklubb? Hva synes du om ungdomsklubber?


[ Står på glasset - Jeanettes melkeglass ]

I dag har jeg vært på Adventura [En ungdomsklubb jeg er leder i] i dag var det grill party, kjenner virkelig at sommeren kommer nå altså! gleder meg til å løpe i shorts og T-skjorte..
Venninna mi Karoline hadde med seg kamera i dag og gjett hvem som var foto lus da [MOA]
Elsker bare å være foran kamera vet liksom ikke hvor er bare blitt sånn..
men jeg vil vise dere noen fine ego bilder av meg..  Ser ikke mye lekker ut på bildene går i ola bukse og bunad sko.. x ] Må gå de inn til 17 mai, ikke lenge igjen nå og kan ikke akkurat få noen til å massere føttene mine på den dagen altså!

Noen andre som er klar for 17 mai ?

- J.T.S <3

[ Blir som et barn igjen når jeg hopper tau! ]

For to uker siden lagde vi sjokolade på Adventura, ble veldig bra sjokolade bortsett fra at neste gang lager vi det sånn at alle kan få smake.. Ble utrolig mange som spurte om de kunne få, men det har jeg sakt i 2 uker nå at det er kun de som var med på gruppa som fikk..
men sjokoladen ble kjempe bra som jeg sa, bortsett fra di vi putta i såpe formene (trodde jeg hadde fått ut alt av såpe kosistens fra de, men hadde ikke det nei..
men her er oppskriften til noen nydelige sjokolader.. Husk folkens kan lages til Valentines day ( Bare du bruker hjerte form til sjokoladen)


Oppskriften er :
- Noen par sjokolade plater spørs hvor mye du skal lage
- Litt varmt vann på plata med en glass bolle oppi
- smelt sjokoladen oppi bollen
- Putt den oppi formene.
- La den ligge noen dager i kjøleskapet før du spiser de..

Håper mange vil lage hjemme lagde sjokolader til kjæresten sin eller bare noen venner av seg, husk også kan lages til morsdagen også :)

- J.T.S <3
Ja, Sjokolade.. I dag har vi smeltet vi melkesjokolade og laget nye sjokolade former..  Vi lage runde sjokolader og stjerner og hjerter + fisker..  Det var kjempe gøy,  klarte til og med å ta knekken på mikrobølge ovnen, men håper virkelig ikke det! :)
Ble veldig bra å gleder meg til å lage glass maling og kose oss med sjokolade om to uker..  :) 
men skal ta bilde om 2 uker, tok ikke med kamera, men skal bli finkere til å ta med kamera på sånne ting altså!!

Ha en fin uke videre ..

- J.T.S <3I dag har jeg fått stor oppgave som leder for hobby gruppa på ungdomssklubben jeg er leder i!
Vi skal nemlig lage julekort neste gang og da skulle jeg kjøpe inn ark og forskjellige ting vi trengte til detta da..
Hallo, vi har fargestifter thats it! må jo ha litt å ha det gøy med så brukte ganske mye penger der jeg var! men fikk kjøpt mye fint! Tro meg
litt bilder av hva jeg kjøpte da.. :)

img0819
Digga spesielt det bannet (rød med pepperkaker på!)

img0821

Hva synes dere om pepperkake båndet?
 Håper det blir mange fine kort selv med ikke så mye bra ark :)

- J.T.S <3
I går var jeg og tok jeg svineinfluensa vaksina, siden jeg er i risiko gruppa (astma) jeg gruet meg ikke for å ta den, er mer nervøs for bivirkningene.. :P
Gjorde ikke vondt i det hele tatt, men 20 min i kjedsomhet er kjedelig altså!
men merka at jeg hadde tatt sprøyta i går, har veldig vondt i armen i dag.. Det er vanlig..

I dag var vi på skjærgården bad. Jeg kjørte ditt, noe jeg ikke skulle gjøre! Det var ikke gøy altså.. rota oss så himla godt bort at det fantes ikke noe postivt med det! Da sa jeg rett ut til vennene mine at får jeg meg kjæreste fra brevik skal ha flytte til Sandefjord på rappen... Jeg vil aldri ditt mer! Det stedet var en blanding av krokenskogen i sandefjord og larvik sentrum! Jeg ble så redd og så gal av de gatene at jeg bare begynte å gråte og ville hjem! Når jeg så de andre når vi kom fram tror jeg aldri at jeg har vært så glad, til og med lederen der ble jeg glad for å se!
men vi hadde det gøy, prøvde den nye sklia.. RÅD! Ikke kjør på magen eller strakt på ryggen beste er å sitte! tro meg, du har ikke styring i det hele tatt!
men når alt kom til alt så var det kjempe gøy å være der! Stor trivdes og koste meg virkelig :)

Men dere får ha en fin dag i morgen så prekas me på kvelden sikkert, i morgen er det møte for ansatte i barnehagen jeg er utplassert i :)

Har du noen gang kjørt deg bort, hvordan var følsen ?

- J.T.S <3


tumblrksgxhmbsjd1qzr04eo14002209200900122092009002
Jeanett og Jeanette på traktor tur, hompla veldig så ble dårlig bilde av meg :'(

22092009004
22092009005
Pinne brød er en stor slager :D Elsker pinne brød over alt på denne jord!! <3

22092009006
My Heart, My Heart <3

Det var vel det <3 Vi hadde det stor artet <3
I dag var vi hos Simen en tur med Adventura <3
Vi hadde det kjempe korslig, så det i allefall ut som da :P Vi sykla til Simen også tok vi og kjørte Traktor fra Simen og ned på jordet der vi skulle ta å kjøre med bil, drit tøft!
også lagde vi noe kjempe deilig! Pinne brød :P Det er det beste jeg vet når vi skal lage bål, men blir ikke til så mye av deg! :'(
Det var i allefall veldig korslig og ungene fikk lære en ny sang av meg som jeg har lært på barnehagen.. : )
Jeg har virkelig prøvd meg som sjef i dag og det var gøy, bare det at det ble litt lite høring og litt kræsj! men alle kom seg vel hjem til møte plassene :)

Hvordan har deres dag vært?
Mye gårdsbesøk for dere el?


Ha en fin dag i morgen, bildene legger jeg ut i morgen tidlig kanskje eller i morgen kveld..
- J.T.S <3
hits