Fredag 06.August.2010 var jeg ute sammen med venner av meg. 
Da var Silje Karoline, Karoline, Lisbeth, Aslaug (Søstra til Silje) og så klart meg selv, vi gikk på albertines spisested. 
Jeg kjøpte woket scampi [ Etter julebordet - 09 har blitt hekta] med tilbehør [ Paprika, sopp, ris og noe mer ] og fløte saus. 
   

 
Husker ikke navnene på hva de andre kjøpte, men var lasange som jeg husker, noe taco og stekt ris med kylling.
Var virkelig god mat nede på den resurangen, så om du er i Sandefjord ville jeg tatt turen innom der.
Videre på kvelden dro Silje Karoline og søstra hjem for hun var sliten, hadde ikke sovet sovet så godt etter at hun hadde vrikket foten etter å ha hoppet ned trappa.. snuppa mi, hvordan klarer du det (?) og Lisbeth for hun ville ikke se på filmen.
Så da gikk jeg, Karoline og på kinoen møtte vi Louise [ http://louisepedersen.blogg.no ]  som skulle se på filmen sammen med oss.. <3  Vi så på Inception, veldig bra film. Var både kjærlighet i den, litt humor i den og til slutt MYE spenning. 00.45 var jeg hjemme ca.
Fant ikke moren og faren min når jeg kom hjem, så måtte ringe de, tydeligvis hadde de gått ut for å kose seg sammen.. Så mamma sa jeg fikk komme å møte dem.. var kjempe korslig.. :)Lørdag var det å slappe av og sove lenge sånn at jeg kunne holde ut den lange natten som ventet meg.
Da var det å hente Louise [ http://louisepedersen.blogg.no/ ] klokka fem nede hos henne og komme seg videre på butikken å kjøpe godteri til kvelden og ta ut penger til mat.
Videre dro vi for å hente Marte, så var det på den "lange" veien til Silje Karoline som bor 15 min fra der jeg bor. så klart dette er da med bil og ikke gåing, da tar det to timer har jeg hørt.
Der ble vi godt tatt i mot av Silje Karoline. Vi fikk tømt bilen for sengetøy og bager.
Vi fikk tildelt plasser som ble byttet ut i løpet av natten.

Kvelden begynte med ansikt masker i alle forskjellige farger.  Min var bringebær <3Videre ble det neglelakking, tok jeg grønnaktig farge, lik farge som det var kosedressen min x ]


Så ble det snakking mens vi ventet på at broren til Silje Karoline ble ferdig med maten < 3
Til mat ble vi servert stek og flørtegratinerte poteter med gulerot ved siden av. Smakte fantastisk Silje og O C <3
Ble film på stor skjerm hvor vi spilte av :
♥ High school musical 3

♥ the italian job
♥ Opp - Disney

Så jeg, Karoline og Louise fikk sett alle tre filmene, mens de andre personene sovna litt etter litt..
Vi sovna 04.30 Gid, jeg er trøtt..
I dag spilte vi disney Geni når vi våknet også dro søstra til Silje på stranda og Karoline dro hjem.. Så resten av oss satt oss ned og spilte Ligretto :)

  Noen bilder blir ikke lagt ut på bloggen min pga mindre årig jente.

Hva har du gjort i helgen ?   Hva gjør du på spa kvelder ?

            
Torsdags kveld ble bowling kveld.. Da var Karoline, Silje Karoline, Louise, Lisbeth, Eline og Charlotte..
Var ekstemt gøy, vi snakket sammen, mens vi ventet på at Karoline skulle komme på bowlingen, vi helte oss i to lag så da ble lagene :
Silje Karoline                               Eline
Karoline                                        Louise
Meg/Jeanette                               Charlotte 

   Lisbeth kunne ikke bli med for hun var små syk.. : ( Så hun så på.
Jeg kom på siste plass, mens Silje karoline vant ekstremt bra! Husker ikke helt stillinga, men hva er poenget med hvem som vinner og taper men det som jeg ville fortelle dere var at Louise skulle kaste bowlingballen, vi brukte gjerde alle sammen [ Er ikke så flink til å bowle heller da ] Da fikk hun kastet ballen så kraftig at den gikk over gjerde og over til banen på den andre siden av gjerde. haha Vi måtte jo så klart ta bilde!

Vært på bowlinga i sommer ?


hits