Da var jeg hjemme i min nydelig seng etter å vært 4 uker i Irland og 3 dager i Italia // Roma!
Var helt utrolig å være borte så lenge, men merker at man har savnet venner og familie, når man er så lenge borte.. Så de som drar på "sommer skole" til Usa de er virkelig smarte, for det er akkurat det samme på en måte jeg har vært med på og det er ekstremt bra både for deg og for forhold til dine venner og familie <3
Kan i allefall si at jeg har opplevd mye altså! Savner begge stedene hver dag!
Nå har jeg til og med fått bildene fra Irland og Roma er ekstremt fornøyd, fryktelig mange fine bilder av mange gode venner <3
Litt bilder av hvordan det går, har brukt ekstremt langt tid på den første siden at jeg er helt gal! Har nå sitti borti mot 1 time ca på den første siden og det er nesten ingenting på den!! :O

Liten smake bit på hvordan det er :
Første siden i albumet!

Forsiden på albumet mitt :) 199,-  i Andebu <3
Hei..
Her om dagen lærte jeg en kul ting på skolen jeg jobber på.. 
Mange har kanskje laget Decoparsj (?) med servietter eller bilder, men jeg lærte med skrift fra forskjellige magasiner, trodde det kom til å se ganske stygt og rotete ut, men jeg lagde hjemme til å ha sminkekoster og maskara oppi og den ble faktisk ganske kul, etter min mening, andre har sin mening og jeg har min også som dere vet så har jeg en hobby gruppe på en ungdomssklubb og gjett om jeg skal ta med den dit og lage den der!
Det er faktisk ganske smart å jobbe på skole for da får du sikkelig mange ider til å lage forskjellige ting, spesielt om du er på rett sted til rett tid ;)

Si i fra hvis dere har laget sånn boks og om dere var fornøyde evt. hva lagde du det med?
På lørdag fant jeg og Marte veien til et loppemarket i stokke, var VELDIG mange folk der, men har hørt at det loppemarkedet er en av de beste i vestfold i allefall.
Jeg hadde et mål med at jeg skulle ditt så ble ikke så mye unyttig kjøp, skulle ha former/kopper til å lage retro lys, kjele(r) til å lage det i og til batikk på ungdomsklubben jeg er nestleder i, til slutt skulle jeg ha glass vi kunne male på..
mens Marte kjøpte stå lampe som vi faktisk klarte å få puttet i bilen, men vi måtte bare slå ned noen seter.
Jeg klarte å rote meg bort i en bok! men den bare ropte barne minner som jeg vil videre føre til mine barn og det var Jul på Sesam Stasjon.
Hvem savner ikke Sesam Stasjon. ?  

Koppene er til å lage lys oppi, Isterninges formene er til å lage flyte lys oppi, så får vi se hvordan resultatet blir. 
Viser dere så klart hvordan resultatet blir etter vært.Har du prøvd å lage egne lys før ? Hvordan gikk det med deg?

 
Nå i det siste har jeg fått øyne opp for litt gjenvinning.. spesielt på lys! Har sett i Tønsberg på NR 13 at de har laget lys oppi kopper og det vil jeg også prøve ut for har så utrolig fine kopper jeg har fått av naboen, men vet ikke hva jeg skal bruke de til, men tror jeg vet det nå om de kan brukes i de. : ]

Oppskriften er :

Er du en av dem som samler på lysrester, og bare opplever av haugen blir større og større? Vel, det er ikke vanskelig å lage nye lys, og du trenger heller ikke avansert utstyr.

Du trenger:
En gammel kasserolle som ikke lenger brukes til mat
Veke (kjøpes i hobbybutikken)+ litt leire
En lysstøpeform
En tom (rengjort) hermetikkboks
En haug gamle lysrester

Klipp bort den svarte veken av lysstumpene, ha stumpene oppi hermetikkboksen, og smelt i vannbad.
Fest veken i bunnen av lysformen med en knute og ha litt leire rundt så det holder seg tett. Stram veken på toppen av formen ved hjelp av f eks en strikkepinne. Når lysmassen har smeltet, kan du helle det i formen. Må etterfylles etter noen timer. Et lys tørker iløpet av 5-6 timer i romtemperatur.

Veken fra stumpene blir liggende igjen i bunnen av hermetikkboksen.

Har du prøvd det ? Hvordan gikk det?

  


Nå som jeg har begynt på skolen/sfo har jeg fått små hekta på perling IGJEN! Det er egentlig ganske korslig å sitte å perle, men kunne ønske jeg hadde litt mer system i perlene, synes det mest kjedelig tingen å gjøre er å finne perlene, får se en regnværs dag hva jeg finner på..
Har laget en blomst av perler og piperenser..
mens den andre er hjerte med OC under..  Får så dilla av og til!
Sist gang jeg fikk dilla på perling var på grunn av  http://vixsalg.blogg.no/ I kke noe slemt ment mot henne, det fikk meg til å tenke på at selv om man er "voksen" så kan man perle!
Så håper jeg får mange perleting fra skolen jeg jobber på :)


Har laget mange andre ting også som jeg lagde i forrige fjord når jeg gikk på vg2, får vise det en annen dag.
Har du fått litt dilla på perling ?  Hva liker du å perle ?

hits