Jeg fikk blad av mamma i dag på butikken : ] Jippi!
Fikk BO BEDRE bladet! Nå har jeg tenkt til å bli flinkere til å se på interiør tips til jeg skal flytte ut, så nå er det inspirasjonsblader og sider som gjelder..
Men jeg finner ikke så mye inspirasjon, men gjør nok det etter hvert kanskje (?)

[ Litt stort smil kanskje? ]

Finner dere noen gang inspirasjon i blader?
Fikk litt tips av ei venninne av meg som eier bloggen: www.ninasvilla.blogg.no
Hvor jeg kunne lage ønskeliste, hvor smart er ikke den ideen, når man virkelig er på jakt etter ting til huset?!  Hvorfor har ikke jeg tenkt på det før?

Dette er da min ønskeliste!
[Ble litt liten, men håper folk ser det for det]


Igjen har jeg vært på kjøpe-selge-bytte- gis bort Sandefjord hvor det var en dame som solgte tuppeware produktet litt billig.
Så klart jeg måtte slå til eller mamma sa det til meg at jeg burde.
Så det ble litt av hvert på meg. 
Osteklokke, mikrokanne, rispynter, kiwi skjeer, kakespader, krydder drøsser, isskje og boks til å ha kokkeutstyret oppi.  


 
I dag har jeg vært i kodal på lager salg sammen med søstra og moren min <3
Det var billige interiør ting, så klart jeg måtte kjøpe noen ting, typisk meg! 
kjøpte :
- Lyse staker
- blomster potter
- kule lys
- Telys holdere

    
Bare tulla, jeg flytter ikke ut. Men hvem sier jeg ikke har lyst til det.. : ]
For tiden er det mye sortering og legge vekk ting til jeg skal flytte.. Hjelp! Dere har virkelig ikke lyst til å se kjelleren min!
Har et rom nede som jeg driver å fyller opp med ting jeg ikke bruker i det daglige men har lyst til å ha med når jeg flytter. Har fiksa meg allerede sofa, bord og seksjoner (?) skivepult, seng og forskjellige hyller som jeg kan ha når jeg flytter for meg selv og så klart masse små ting til kjøkken og til å pynte opp med.
Leser bloggen til både Ina [ www.mewkid.blogg.no ]  og Helle Cecilie [ www.hcecilie.blogg.no ] sin.
Ser jo så klart at ting går ikke akkurat som de vil. men jeg gleder meg til jeg flytter for meg selv..
Tenk dere hvor fint det blir! Et helt eget hus, hvor det er dine regler bare dine ting og du kan selv bestemme over hele huset!  Det er virkelig fantastisk å tenke på, så jeg gleder meg bare til å bli ferdig med lærlingtiden min og vg3 [Påbygg] sånn at jeg kan få flyttet et sted i landet..  Lurer på hvor flytte lasset mitt havner.  Har så klart veldig lyst til å reise til Oslo, men er også greit i Horten. Om jeg får meg ekstra jobb går det jo alltids ann å ta bussen hjem for å jobbe eller hjem til mamma og pappa på middag en dag.
Får se ennå en stund til jeg skal flytte..

Dette er hvordan jeg oppbevarer tingene mine også er det bilde av kjelleren min.. <3
Å ha et hobby hjørne tror jeg kommer til å bli verdens beste gave jeg kunne fått...
Tenk da ha egne bokser til hver ting innen for hobby tinga og bare ha et hjørne som er ditt med alt mulig små ting.. det ville blitt en drøm.. 
En gang i fremtiden vil jeg ha et hjørne sånn som henne her :


Har du sånt hjørne for deg selv ? Liker du å ha orden i hobby sakene ?  Hvordan oppbevarer du hobby ting?

- J.T.S <3
Så mellom gammel reklame som har kommet i det siste og da fant jeg Jysk katalogen :)
Da ble jeg veldig glad og da fant jeg masse billige ting som jeg virkelig vil ha, men kommer nok ikke til å få! Vil virkelig ikke ha lite penger på kontoen hater det! Kunne ønske jeg kunne ha mer enn hva jeg har altså! 
men da fant jeg noen fine ting jeg har lyst på altså!

 

vil ha de putene som har firkant i midten også vil jeg ha de brikkene med kaffe kopp på :)
Fy søren jeg vil ha penger til å shoppe litt sånne ting igjen! men bilen er så dyr om 1 1/2 år når jeg skal begynne på videre gående, men da skal jeg ta bussen inn til tønsberg i stede for bil, ellers kommer det til å bli dyrt!
Ha en fin uke videre :)
- > Utrolig bra kurs i dag! 

- J.T.S <3Hvis noen hadde lyst på å spleise på gave til meg, (altså dere venner) så ønsker jeg meg et fint sko skap og skjerf holder, det er brukt 2 kleshengere bare på skjerf + at jeg bort i mot 13 par sko i skapet nå (selvskapssko, sommersko, vintersko og høyeheler + tøfler) også ønsker jeg med fine knagger til veskene mine, hjelp å mye tilbehør jeg har til klærna mine! Blir rett og slett redd jeg :)

Ha en fin uke videre :)
- J.T.S <3Er veldig skremmende ord for meg,  Jeg liker virkelig ikke det ordet bare tanken på alt som skal pakkes ned og alt som skal ut av barndomshjemme mitt om bortimot 10år! Det er skummelt, alle de tingene jeg har i felles skap og i kista som blir lagra bort.  Hjelp! Det er veldig skummelt å tenke, alle jakker og sko skal ned i bokser, pynte ting i hyller skal ned, hobby ting skal ned og mye annet skal vekk fra rommet mitt + at ganske mye av ting i kjelleren forsvinner når jeg forsvinner.. : ( 
Kommer til å bli hent nytt i kjelleren når jeg flytter ut...  Hallo, det virker som om jeg snakker om saken som den skal skje i morgen! men det føles som det skal skje i morgen, jeg henta søstra mi på sykehuset for 12 år siden og om 2 år blir hun komfirmert!!  Tiden går fort, det er ikke lenge siden jeg gikk på barneskolen når er jeg ute i 100% stilling som lærling!    ja tiden går fortere enn folk tror! Så denne saken kommer vel til å komme fortere på meg enn jeg tror..
Tenker da mest sansynlig ikke til å flytte hjemmen i fra når jeg er 28år som det skjer nok før jeg er 25 (tror jeg)
men i allefall ordet flytting skremmer meg...  

I dag fikk jeg mitt første ordentlige voksent bankkort!  Så nå kan jeg snart betale regningene mine ordentlig :) Helt alene, gleder meg :)

Ha en fin dag i morgen ..

- J.T.S <3

Viktig, ikke viktig ?  Etter å gått i mellom alle disse papirene var jeg lei altså det skjønner dere kanskje!
I går var det film maraton på fem, det var først her best move også så jeg og mamma på when a man loves a woman, for å si det sånn den siste filmen vi satt og så på så tror jeg ikke sofaen var så mye tør etter meg altså! tårene bare rant klarte ikke å stoppe de.. bare at jeg og mamma snakket om filmen etterpå fikk meg til å gråte! Den var så grusomt, men virkelig en anbefalingsfilm til folket altså!! må bli sett!

pictures9

Noen som har tatt et lite opprydd i papirene i det siste el ? 

- J.T.S <3

hits