Nå har jeg både jobbet kveld og dags turnus i to helger! Var helt skutt når jeg jobba tre dager etter hverandre, først torsdag fram til kl 23.40, fredag fram til 23.30 og lørdag til 23.20.. men denne lille jenta er ikke ei som går å legger seg kl 23.30 på lørdags kveld! Nei da... Bare til å dra på fest klær og komme seg på danse gulvet!
Så var det lørdag igjen og jobbing, noe som endte i at jeg jobba fra 07.00 - 15.00 var ganske spennende og den tiden gikk ganske mye mer fortere enn å jobbe på kvelden skal jeg love dere!
Til nå har jeg lært meg ganske mye av PLU koder (Koder som trengs for å slå inn frukt og løsvekt)

* Agurk *      * Bananer*     * Isbergsalat *    *Melon*     * Brokkoli*    *Blomkål*    *Appelsiner*  

Var oppe hos kompisen min på Meny og da var det varer han fikk i kassa og jeg så bare frukten og så kodene i hode.. skummelt spør du meg!
Men det som var det beste var at det var et par på meny som hadde med seg Kiwi handle nett, tror du ikke han ble smålig snytt! haha...  Mannfolk x D
Så det går bedre og bedre på jobb! Trives veldig der oppe..

Si meg hva derer vil ha for noe mer på bloggen min, er ganske tom i forhold å putte inn ting på bloggen!
I går var første dagen min som KIWI ANSATT for andre gang x P Var utrolig spennende, lærte mye nytt og det gikk jo lekende lett egentlig, må bare lære meg de forbaskede PLU kodene (Koder man bruker for å slå inn løsvekt på forskjellige ting, godteri, nøtter, frukt o.s.v)
Når jeg kom opp ditt gikk vi i mellom litt forskjellige ting som måtte gjennomføres før jeg kunne begynne, når dette var gjort bar det ned til kassa. Hun som hadde meg som opplæring lurte på om jeg ville begynne rett i kassa eller om jeg ville se på litt først. Hmm... Jeg slenger meg rett ut i dette, men hjelpes meg, var jo livredd, kjente ikke beina mine, kroppen var helt stiv og tror jeg ikke feil så var jeg nok hvit som snø i tryne også! Etter hvert gikk det mye bedre noe som var egentlig ganske deilig, men når klokka begynte å gå mot 10 tiden merka jeg at jeg hadde gjort mye den dagen med skuldrene høyt oppunder ørene for jeg hadde sykt vondt i ryggen.. :( 
Men legitimasjon var utrolig gøy å gjøre, noen av kundene ble litt smålig forbauset over at de ble spurt om legitamasjon, noe som var utrolig morsomt! Gleder meg til i kveld, det blir nok spennede, for da blir det nok mye spørsmål om legitimasjon x D Hvor mange over 50 blir spurt om legitimasjon ? haha!  Nei å være ansatt bak kassa har en utrolig morsom stilling! Hvor mange kule folk man møter hver dag...!  *

Jeg og kompisen min hadde litt morsomt når vi er på byen for jeg er veldig flink til å ikke si til hei til fremmede folk jeg møter på vei hjem fra byen, men han som er vant med å sitte i kassa og si hei til alle som kommer sier jo hei til alle, jeg fikk faktisk kjeft av han sist... men var utrolig flink til det i går, tror jeg sa hei til alle som kom, men ikke spør meg hvordan første timen var for det aner jeg ikke! Da var jeg livredd for å gjøre feil at jeg tror ikke jeg tørte å gjøre noe annet enn å slå inn varene x D

Men i dag skal det gå utrolig bra!  Ny dag , Ny start!


BTW ! uniformen ser mye bedre ut på meg nå enn hva den gjorde på den tiden der

Kiwi sangen! Må høres <3

 

 
Nå er det ikke mange timer igjen, kun 23 timer da sitter jeg som opplæring i kassa på Kiwi !
Det er 100, hvis ikke 1000 sommerfugler i magen min som vil ut på engang... føles nesten ut som jeg er forelska og er livredd for å se personen, akkurat sånn har jeg det i magen!
Har en kompis som har det litt morsomt med meg som jobber på Meny selv, totalt konkurrenter!

Han sier: Hva er dette Jeanette *Viser meg en melon bit* 

Jeg: Det er melon.. ^.-               Han: Den har et navn..                 Meg som sender melding: Si det da, jeg aner ikke!

Han: Melon vel                   Meg: D***! Den hadde jo eget navn                  Han: 4049 er iallefall PLU koden :) melk.

Er det rart man blir gal av mannfolk?

men her er en sang som var litt morsom som vi kom over som jeg tydeligvis i følge kompisen min skulle synge når jeg kom på jobben hver dag..

 Mamma mener jeg ligner på kermit i sesam stasjon når jeg går i kiwi klær skjønner dere, så jeg har kallenavnet kermit <3

kermit the frog

hits