Bedre sent enn aldri! Her er iallefall bilder fra utdelingen på hotell klubben i Tønsberg, var veldig høytidlig, nesten litt for høytidlig... Hmm
Vi reiste oss når fagbrevene kom inn i en egen kiste som ble bært på en båret av fire menn... Sinnsykt!
Underholdningen var tre sanger av forskjellige "artister" fra grevskogen videregående i Tønsberg også var det dekorasjon av blomster linja på Gjennestad i Stokke.
Vi feriet denne dagen med at Ingrid, Ida Marie, Joakim, Christian, Kristoffer og meg var med på utdelingen, når utdelingen var ferdig så dro guttene så vi jentene ble igjen og spiste middag.
Jeg møtte Christian og Joakim senere ute på kvelden på byen hvor vi dro og tok noen øl [ Jeg holdt meg til sprite og vann for jeg skulle kjøre hjem, ingen overnatting ] Dro med oss Natalie [kjæresten til Christian ut] også bar det senere på kvelden opp på Linas og spiste Kebab Rull. Ekstremt deilig kebab altså!
Bruker kamera til søster`n siden vi dro på byen etter utdelingen så er ikke så bra bilder der som jeg kunne håpet! savna speil refleks kamera, du merker ikke forskjell før du går tilbake og prøver digital kamera at det er forskjell på bildene du tar!


Antrekket jeg har på denne kvelden er
Kjole : Ginatricot - 199,-
Sko : Skoringen - 599,-
strømpebukse : Meny Teie - 25,90

  

  
KRISTOFFER - IKT FAG                                                                CHRISTIAN - IKT FAG.

        

                                                                  INGRID - KOKKEFAG.

 

                                                 JOAKIM - SALG OG SERVICE FAG.

[ FIKK IKKE TATT NOEN BILDER AV MEG OG IDA MARIE VED UTDELINGEN VAR MED FÅ MENNESKER ]

                       MIDDAGEN!                               MEG OG IDA MARIE, VI FIKK ET GREIT BILDE VED MIDDAGEN
                                                    DRIKKER VANN IKKE VIN!

Nå er det kun 4 dager igjen til jeg får fagbrevet ordentlig i hånden, gleder meg ekstremt til å henge det opp! Vise folk at jeg har klart dette så og si alene og jeg har all grunn til å bli stolt..
Jeg har i tillegg valgt hvem kjole jeg skal ha på meg på fredag, men det er ennå en hemmelig for dere... Kun Ingrid som vet hva jeg skal ha på meg, og i morgen skal vi kjøpe accesori og sko til den! Har sett på noen utrolig fine sko på sko ringen så får se hva som skjer i morgen når jeg prøver de, krysser alle fingre for at dette skal bli et wow antrekk til slutt, gleder meg ekstremt til det!

Hvem kjole tror jeg velger?

 

 
Heisann!
Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogget, men har ikke hatt minne brikke i kamera [Hadde klart å rote det bort og ikke fiksa meg ny! ]
For ca 2 uker tilbake fikk jeg en nyhet i postkassa da lå det et brev til meg fra opplæringskontoret om at jeg skulle dra til utlandet.   Sto at Jeanette skal dra til Tyskland men i parantes sto det Irland. 
I ca en uke gikk jeg og ventet i spenning på hvor jeg skulle, for jeg kom til å få vite det på møte vi hadde ang. turen.
Fikk vite den dagen at jeg skulle til Tyskland, fikk også vite at jeg skulle være i barnehage om jeg ikke hadde fått med meg feil info!
OMG! tenkte jeg tysk som jeg ikke kan! Hvordan skal dette gå ?   Har begynt å lese tysk så kan :
- En advarsel
- Kvitering
- God kveld
- Nei / Ja
- Takk
og mange flere ..  men den beste jeg har lært er :
- Ikj sjprekje kain dåitsj ; Jeg snakker ikke tysk! 
men som dere ser kan jeg litt mer nå da og gleder meg som en unge til å dra !  Reiser den 5/6 Mars og kommer hjem igjen 2 April. 

Litt over hva jeg skrev tidligere i skole året :
Ja nå kom søknads skjemaene for å være lærling i utlandet..
Jeg som barn - og ungdomsarbeider kan søke i : Irland - Dublin, Tyskland - Weinheim, Malta - ETC, Malta - Future focus, England - Tellus- Plymouth og Spania - Den sørspanske språk skolen.
Har veldig lyst til å søke, men må jo få godkjenning fra skolen jeg er lærling på..
Litt morsomme spørsmål jeg må fylle ut..
- Hvordan vil nettopp du takle å være borte fra Norge i 4 uker eller 3 mnd. ?
SVAR :  MAMMA! Vil hjem, de snakker bare engelsk her!
- Hvordan vil du gå fram for å bli kjent med nye mennesker i det landet du evt. skal reise til
SVAR: La oss drekke oss drita og gå ut å sjekke opp kjekke gutter x ]
- Hvordan vil du forberede deg på å reise til et annet land ?
SVAR:  Dra til Oslo en uke til min venn fra USA eller å dra på språk date med en bekjent av meg som har vært på USA tur et år eller lese engelsk - Norsk ordbok...
Måtte bare fortelle dere dette.. : )

Så da drar jeg til Tyskland og jeg gleder meg!
Skal du søke utlandet når du går på 2 året som læring, noe gang vært lærling i utlandet ?
Jeg har vært i utplassering nå i 3 uker, begynner på min 4. uke..
Til nå har jeg ikke akkurat vært noe særlig fornøyd med det å være lærer..  Barnehage er mye mer korslig å være i. selv om det er mye mer bleieskift, men du får mer kontakt med barna i barnehagen enn hva du gjør på skolen.. 
Jeg var en av "lærerene" som sto og skulle ta i mot 1. klasse det var ille, viste ikke hvor jeg skulle ha armene mine, ble virkelig gal av det..
Men nå har jeg sendt av gårde papirene for å søke lærling tid i utlandet.. Håper virkelig jeg blir sendt av gårde i Malta satser så fryktelig på det men tanken på å være fra familie og venner så lenge er litt ille.! Men skal nok gå bra..
Så nå bare venter jeg på svar så får vi ser hvor jeg havner hen i verden..

Har du søkt lærling i utlandet ? Kommer du til å søke ? Hvor har/vil du søke(t).

Husker spørre runden rett under !

Nå som jeg har begynt på skolen/sfo har jeg fått små hekta på perling IGJEN! Det er egentlig ganske korslig å sitte å perle, men kunne ønske jeg hadde litt mer system i perlene, synes det mest kjedelig tingen å gjøre er å finne perlene, får se en regnværs dag hva jeg finner på..
Har laget en blomst av perler og piperenser..
mens den andre er hjerte med OC under..  Får så dilla av og til!
Sist gang jeg fikk dilla på perling var på grunn av  http://vixsalg.blogg.no/ I kke noe slemt ment mot henne, det fikk meg til å tenke på at selv om man er "voksen" så kan man perle!
Så håper jeg får mange perleting fra skolen jeg jobber på :)


Har laget mange andre ting også som jeg lagde i forrige fjord når jeg gikk på vg2, får vise det en annen dag.
Har du fått litt dilla på perling ?  Hva liker du å perle ?
Ja nå kom søknads skjemaene for å være lærling i utlandet..
Jeg som barn - og ungdomsarbeider kan søke i : Irland - Dublin, Tyskland - Weinheim, Malta - ETC, Malta - Future focus, England - Tellus- Plymouth og Spania - Den sørspanske språk skolen.

Har veldig lyst til å søke, men må jo få godkjenning fra skolen jeg er lærling på..
Litt morsomme spørsmål jeg må fylle ut..

- Hvordan vil nettopp du takle å være borte fra Norge i 4 uker eller 3 mnd. ?
SVAR :  MAMMA! Vil hjem, de snakker bare engelsk her!

- Hvordan vil du gå fram for å bli kjent med nye mennesker i det landet du evt. skal reise til
SVAR: La oss drekke oss drita og gå ut å sjekke opp kjekke gutter x ]

- Hvordan vil du forberede deg på å reise til et annet land ?
SVAR:  Dra til Oslo en uke til min venn fra USA eller å dra på språk date med en bekjent av meg som har vært på USA tur et år eller lese engelsk - Norsk ordbok...

Måtte bare fortelle dere dette.. : )

Hvilket land vil du anbefale ?

Nå har jeg begynt på nytt lærling sted, veldig spennende. Har allerede lært meg bortimot 20 navn på de to siste dagene, men slo meg ikke den forrige barnehagen jeg var i, hvor jeg lærte noen 30 navn på to dager.
Er veldig spennende og mer roligere å jobbe med eldre barn.  Begynte å bli stille allerede i 3 tiden på skolen om dagen og det var uvant, trodde klokka var nesten borti mot halv fem.. 
Men er virkelig uvant å jobbe i skole i stede for barnehage, men skal nok bli vant til dette..  Har sett mange nye ting jeg kan lage som håndarbeid..
Har også begynt å ta bussen om morgen siden, det er ekstremt kjedelig å gå den veien om morgen, virker ikke særlig spennende lengre å gå den veien med musikk i øra.. tror jeg ganske lei av bussen allerde x ]
Så til neste år om jeg kommer inn på påbygg i Tønsberg skal jeg flytte til Tønsberg.. I stede for å ta buss hele tiden for jeg er lei allerede, savner bilen min <3 [ Har ikke solgt den har bare ikke brukt den til jobb lengre ]
I dag møtte jeg venninnene mine Silje Karoline og Karoline på buss stoppet når jeg kjørte hjem fra jobben, veldig morsomt å se dem spesielt når jeg var på vei til å sende Silje en melding x ]
Skal ta noen bilder av jobb stedet mitt kanskje som ikke avrøper noe som helst av jobb stedet..
Skal bli flinkere til å blogge sorry folkens.. har ikke klart å rote meg borti og blogga i det siste..

Hva synes dere om deres nye lærling sted ?Har bestilt fra skole dagbok fra http://www.personligalmanacka.se/ i sverige nå bare venter jeg på at den skal komme i postkassa mi..
Gid det iriterer meg at den ikke kan komme litt fortere..
Jeg har ingen skole dagbok for juli så blir litt gal kan man si, føler veldig for å ha et sted å skrive ned ting.. ;)
men den burde vel komme snart..  Tror jeg bestilte den i begynnelsen av Juli så da skal den være her i neste uke, fysj det er lenge til..

Noen andre som har bestilt skole dagbok fra personlig anlmanacka? Hvordan synes du det var å ha en selvlaget almanack?

- J.T.S <3
 
Det var helt utrolig gøy på overnattingen, vi spiste pizza faktisk egen laget pizza sånn at hver og en kunne velge hva de ville ha på pizzaen, jeg var litt kjedelig med hva jeg skulle ha på pizzaen min og tok på :
- Tomat saus
- Skinke
- Løk
- Ost
- Mais
Hjelp den ble spennende du!  Men som jeg fortalte dere i forrige innlegg så hadde jeg med meg dokka mi i barnehagen den dagen, hun ble lekt litt med og ungene skiftet på henne sånn at hun fikk på pysj og de matet henne..
Veldig stas tror jeg.. (?)  Noen av gutta brukte også hode lyktene og lekte tannlege, Martine (dokka mi) ble sjekket for hull og hun hadde hull i tennnene, også så mange ganger hun var med til tannlegen når jeg var liten og hadde ingen hull.. må virkelig bli flinkere til å pusse tenner ( Nei da bare tulla )
Men vi voksne sovna jo ikke akkurat likt som ungene så vi sovna rundt kl 01.30 og sto opp 06.30 -.-
Det var ekstremt tidlig etter å vært våken så lenge!
Ble veldig liten plass med 12 barn og 4 voksne inn i lavoen også, skulle hatt litt større :)
Men kan dessverre ikke legge ut bilder av personer så jeg legger ut bilde av maten..

Ha en fin søndag
- J.T.S <3Nå er det ikke lenge igjen til jeg slutter i barnehagen der jeg jobber så da har de som tradisjon at førskole barna sover i skogen i en lavo, gleder meg virkelig til dette..
Vi har fått en liste over ting vi skal ha med oss, skal pakke i morgen så jeg har ikke sett så veldig grundig på lista, men en ting er det i allefall der og det er at vi kan ha med dokke/bamse, så jeg har med meg en dokke som har vært med på mange ting mellom livet mitt..  Nemlig en dokke som heter Martine..  Husker ike  når jeg fikk henne før første gang men hun har vært med meg på sykehuset og på "legevakta" i syden og sydd.  så hun har vært hele tiden sammen med meg når jeg var liten som jeg vil vise de store barna i barnehagen..
Jeg har pakket en ole brumm sekk til henne med regn lue, jakke, shorts og t-skjorte + pysj til slutt en sove pose..
Det er jo på en måte en av mine kjære ting jeg tar med og det viser også hvordan vi skal behandle små barn og hva de trenger når de blir litt større til barn.

Gleder meg virkelig til å se reaksjonen til barna når jeg kommer med dokka mi i barnehagen..
Har du en veldig kjær ting fra de var små som de har veldig lyst til å finne fram igjen egentlig ?

Ha en fin uke
- J.T.S <3
"Jenta mi er klar for overnatting.. "


Ps! Dette hadde jeg ikke gjort hver dag..
men det er litt morsomt å gå ned på barns nivå av og til
være litt inni hva man jobber med..
hits