I dag var det opp klokka 07.00 og fant dusjen, vi pakket ut fra koffertene og gjorde oss litt hjemme her!
Vi var klare og gikk til frokost rundt 08.30 da kunne vi velge mellom mange forskjellige typer corn flakser.. :)
Moren i huset hos gutta ringte over og sa at vi skulle være oppe hos de klokka 08.50.. vi fikk litt dårlig tid når vi så på klokka og den var 08.40! men vi rakk det ganske så bra.. Vi ble vist hvor vi skulle gå på bussen og hvor tog stasjonen var.. så videre til informasjonskurset.. Der møtte vi forskjellige folk og de var ekstremt korslige :) Vi lærte ekstremt mye alt fra bra steder å gå til og hvem busser vi skulle ta.. ! Vi ble slept av midt i byen og fikk finne veien hjem selv.. men det klarte vi med litt spørring, vi kom da til toget og Nicolas + Ruben var litt før oss så de kom seg på toget, mens jeg og Camilla møtte vente på neste tog, er det mulig (?) så vi venta i 15min til neste tog gikk gjett om det var kjedelig og veien hjem på toget var ikke den mest intersante tog turen jeg har hatt på grunn av at ingen av oss tror jeg klarte å slappe av.. hihi :D
men vi kom fram hjemme vi også så vi havna på den lokale puben og stor koste oss med litt drikke :)
vi dro hjem og satt oss på facebook fram til mat, det er helt nydelig mat her altså! Etter middag var det noen par min vi satt og snakket med vertsfamilien også var det å fikse oss til vi skulle ut med gutta.. Gutta kom opp og hentet oss, men først satt de på dataen våres for å sjekke facebook, det så ut som de ikke hadde sett facebook på 100 år! haha!!
Så var det å sjekke ut kvelds livet på den lokale puben her, det var ekstremt korslig og i fjord var faren min her borte i fjord og da var det en mann som fikk SF jakka til pappa og den fant jeg igjen i dag! Er det mulig, etter nesten et år fant jeg den igjen, det var en mann som tok bilde og han skulle printe det ut til meg så jeg skulle få det i morgen, gleder meg til å få det :)

Vi snakket om alt og intet når vi satt på puben og det har blitt mye latter skal jeg love deg, gruer meg bare til vi skal dra fra hverandre.. vil ikke at den måneden skal gå så fort vil bare nyte dette!
I morgen skal vi sjekke ut hvor vi skal jobbe, gru gleder meg virkelig!!
  

 


 

 

 

 
Det er helt utrolig her nede, det er GRASS OG BLOMSTER!  Slutten av februar liksom og jeg ser det!
Det er ikke hver dag man ser dette.. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dagen begynte  med at jeg sto opp klokka 05.00, men bare sovna og sto opp, fram til klokka var 07.30
da var jeg ganske lei av å sove og våkne, så da var det å rydde resten av rommet og lå å sjekka ut facebook før
jeg fant dusjen.
Stelte meg og fiksa meg opp! Klokka 10.50 ca dro jeg og familien min til flyplassen for å levere meg.. 
Jeg var den første som dukket opp (Typisk) videre dukket Ruben opp og han fikk også fiksa bagasjen til slutt dukket Camilla opp og dumpene til slutt kom Nicolas :)
Da var alle klare til å dra og familien dro og jeg var på egne bein!  Så glad Nico kunne mye og hadde vært mye ute å reist før! 
Vi gikk til sikkerhets kontrollen, og typisk som det var så tok de meg som stikk prøve så måtte i mellom kroppsvisitering.. Er det mulig liksom (?)
Vi fant gaten og fikk slappet av litt før vi skulle opp i Wideroe! Gutta begynte å klage over at vi skulle kjøre propell fly og jeg som ikke takler og fly fra før ble bare mer utrolig og jeg måtte sitte på egen plass, men Ruben satt bak meg, takk og pris for det! Han var en kjempe snill gjentelmann og holdt meg i hånda når vi letta! Hva skulle jeg gjort uten Ruben! Litt senere kom en flyvertinne og lurte om jeg reiste sammen med Ruben, ja sa jeg.. "vil dere sitte sammen" spør hun om, så jeg og Ruben får sitte sammen på nr 19..
Ble ikke akkurat veldig sosialt når begge to putta propper i ørene og prøvde å slappe av!
Etter en time kom vi oss endelig av flyet og det gikk kjempe bra i det vi skulle lande tok Ruben hånden sin fram og det var bare for meg å ta tak i den om jeg trengte litt støtte under landingen :) <3
Vi mellom landet i København.. Det ble det en frankfurt pølse og en flaske sprite.. Nam<3
Vi gikk ombord og igjen satt jeg alene! men Camilla satt redd ved siden av meg bare på den andre siden av gang passasjen, hun holdt meg i hånden denne gangen når vi skulle gå oppover, men jeg tror jeg begynner å få vekk fly angsten for var ikke så ille som det har vært tidligere!
Vi kom endelig fram kl 18.30! og da fikk Ruben kofferten sin først og så kom jeg rett etter, Camilla og Nicolas fikk sine til slutt og de var litt små herpa så vi må dra innom en butikk i løpet av tiden for å fikse nye kofferter til de..
Ble mye fram og tilbake med de koffertene skal jeg love deg.. vi fikk også en hyggelig drosje sjafør som vi skravlet MYE med! Han het Darren og han fortalte oss mye ang. Dublin og Irland! Det viste seg vist at det er USHER konsert  Dublin i kveld! why? Kunne de ikke venta noen dager!
Vi kom til vertsfamilie og da fikk vi servert salat og Lasange, en av mine favorittt middager og til dessert after eight is kake :)
Vi har det bra altså!

Ble ut en tur også på en pub hvor jeg "maste" meg til en slurp av Nico sin ginnes! ÆSJ! det smakte shit!
Videre fikk vi fiksa litt Kebab mat til Ruben også var det å gå hjemover med oss!
Ble litt facebook til før vi forsvant i senga etter en helt utrolig dag med mye inntrykk, vi fikk vite hva kyss meg i ræva er på Irsk er, men husker ikke..  får spørre gutta i morgen hva det er..
Rekker ikke og orker ikke spørsmålsrunden på video blogg, får ta det en annen gang..  men nå kommer i allefall svarene så håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på, om dere lurer på noe annet er det bare å ta kontakt og spørre meg altså, ingen svar er for dumme..

Venner\bestevenner?
- Jeg har mange gode venner også har en bestevenn <3
Har mista litt kontakten, men håper å få den tilbake som den var.. sorry jenta mi </3

Har du bil?
- Jeg har bil, en opel corsa som vi har kalt opus, bilen har liggi ute som bilde fler ganger gå tilbake på innlegg fra september i fjord så finner du nok den..

Røyker du?
- Jeg har aldri og vil aldri begynne å røyke! hvis jeg begynner å røyke eller snuse forsvinner billappen for foreldrene mine har betalt den og hvis jeg begynner å røyke tar de den fra meg eller lettere sakt, jeg må betale de 20.000 kr og det har jeg ikke råd til.

best av Skole eller jobb?
- Det beste er skole, når du er i jobb mister du på en måte alt av sosiale antenner som du hadde når du gikk på skole, men jobb har også sin fordel.. men savner mine sosiale antenner..

Hva skal du utdanne deg til?
- Målet mitt til slutt er å bli pedagogisk leder i barnehage, for tiden utdanner jeg meg først som Barn og ungdomsarbeider sånn at går jeg på en smell på høyskolen, kan jeg alltids bli omskolert eller så har jeg en utdanning i bunn!
Hvor mange barn vil du ha?
- vil ha 2 barn, men kan også få fler om det skjer en glip, noe jeg ikke håper skjer.. to er i grunn ganske greit, ikke noe slemt ment til de familiene som har 1 eller 3.. men to er en greit antall barn.

Hva er din drømmemann?
- Drømme mannen er vanskelig å forklare, jeg har en jeg er ekstremt forelska i og han er min drømme mann.. røyker ikke, snuser ikke og vet hva han vil i livet.. i tillegg har han både bil lappen og fast jobb..

Hvem var din store barndomskjærlighet? (barneskole, ungdomsskole)
- Hadde ingen barndomskjærlighet egentlig om man tenker på at jeg var sammen med en gutt så hadde jeg ikke det første gutten jeg ble sammen med var i 7.kl og jeg dumpa han på 17mai.

Har du noen gang blitt mobbet?
- Ikke bare en gang, men ganske mange ganger i løpet av barneskolen og ungdomsskolen, og det prøver jeg til dagsdato og gi slipp på at jeg har blitt mobbet..

Hater du noen?
- Hater ikke noen, men misliker noen ja, for noe de har gjort mot meg.. kan ikke like alle her i verden heller.

Hvor mange ganger har du vært full?
- Jeg har vært full 1 gang i mitt liv, det håper jeg er den eneste. for jeg husker ikke mye av det som skjedde, har et brenn merke etter det (brant meg på ovnen i gangen til kompisen min) også brukte de 1/2 time bare for å få på meg et par sko, det er det jeg har blitt fortalt.

Hvor mange har du kyssa?
Hmm.. har kyssa 3 stk tenker jeg.. 
for har ikke vært sammen med fler gutter.. og jeg er ikke den jenta som sitter på fest og kliner med alle guttene jeg ser..

1. Har du hatt sex? (tenkar på iforhold te at du e kristen?)
- Jeg har ikke hatt sex, men det er ikke på grunn av at jeg er kristen, men jeg har bare ikke funnet den personen jeg vil ha det med..

2. Ka tenka du om sex før ekteskap?
- Det er opp til den personen, jeg er ikke en person som sier at nei du og jeg kan ikke ha sex før vi har gifta oss.. det blir fei mener da jeg..

3. Har du nokon gong blitt ditcha av nokon?
- Mange ganger ja..  men sånn er livet da, livet må gå videre også..

4. Ka typer gutar lika du?
- I utseendet messig så vil  jeg små høye med litt mørk blondt hår, og han skal være slitt sportslig av seg og er en jeg kan sitte å se en film sammen med samtidig som jeg kan henge med venner sammen med han.. både mine venner og hans venner..

5. Yndlings farga di?
- Baby blå og Baby rosa <3

6. Ka drekke du?
- Vann, saft, brus, kakao..
men alkohol messig drikker jeg kalinka star og viking fjord (rusbrus)

7. Korleis e di beste venninde?
- Beste venninna mi er ei jeg kan fortelle at til, vi hadde sånn at vi kunne til og med bare sende hverandre fakta meldinger som hadde null betydning eks: jippi nå skal vi ha den læreren, dette kan bli en intersant time..

8. Kvifor bloggar du?
- Si det, prøver å få folk til å utdanne seg som BUA..

9. Korleis er ditt forhalande med din søster?
- Jeg og søstra mi snakker om NESTEN alt og vi krangler og vi smiler til hverandre..
vi er et søsken par som kommer ekstremt godt overens.!

Hvordan er din drømmedag med en kjæreste?
- Det må være en dag i Roma <3 haha
En kanskje litt billigere utgang er kanskje picnik på stranda, kino, bowling, ut å spise på resturant.. ja de vanlige tingene.. har ikke en sånn spesielt jeg vil gjøre.. men en dag i Roma da er alt perfekt!

Du skrev at du hadde vært forelska i samme gutten ganske lenge nå, hvordan går det?
- Går ikke så bra han har flyttet fra Sandefjord til Oslo, møter han av og til, men det er ikke mye! 
jeg skal prøve å få kontakt med han igjen.. så får vi se hva som skjer..

Jeg blir en del mobbet, har du noen gode råd til hvordan man bør takle det?
- Hev hode over de og ikke tenk på de, de gjør det bare for å ha noe å finne på!
Jeg har blitt mobbet og det gir ennå ikke slipp, men jeg synes du skal gå bort til dem og spørre hvorfor de gjør det, med en rolig stemme.. så ser du hva slags reaksjon du får tilbake..
hvilken dag var den beste i ditt liv?

Hva er favoritt middagen din?
- Spagetti <3

Hva er favoritt godteriet ditt?
- Lakris <3

Hvem pleier du å dra ut med, og hvor?
- Av venner pleier vi ikke å dra så mye ut, vi er mer av den gjengen som holder hverandre med selvskap hos hverandre, med en ekstremt bra film!

Hvem er din beste venninne?
- Terese <3
Hva liker du best og gjøre på fritiden?
- Være med venner og slappe av foran pcen og snakke med vennene mine der.. <3
ellers liker jeg å være ute å danse/ film kveld med venner  :)

Fester du mye?
- Fester ikke sånn at jeg blir full og at jeg drikker, men liker å feste pga det sosiale <3

Hva liker du og gjøre med venner?
- Skravle, gå ut å danse eller en film <3

Har du mange venner som har sviktet deg?
- Nei, har ikke så mange venner som har sviktet meg, bare i situasjoner.

Svikter du vennene dine?
- Jeg håper ikke jeg svikter mine venner, men kan virkelig være litt mer med flere..

Føler du at du er en god venn?
- Håper jeg er en god venn, det føler jeg i allefall selv.

Hvem er du i gjengen ? (vennegjengen, hvordan vil du beskrive deg selv?)
- Jeg er gjengens klovn, den som alltid ler og kommer med morsomme påfunn og er den som er mest hyper.. Tro det eller ei..

Hva trur du folk synes om deg?
- En som blir husket for sin latter, en som er hyper og en som vet hva hun vil i livet.!

Hva liker du best til middag?
- Spagetti <3
Om man er gutt og serverer meg Spagetti er jeg hans, trenger ikke noe hokus pokus middag jeg også!

Har du en venn du tilbringer mer tid med enn andre?
- Det er alltid sånn, men prøer så godt å ha tid til alle..  men går bare ikke..

Har du en eller flere bestevenner? Hvordan er din bestevenn?
- Har en beste venn <3 Hun heter Terese og hun er ei jente som ikke sier så mye men en man alltid kan snakke med og er ganske lik meg, men på en annen måte, ser mye i henne som jeg ser i meg.. tror ikke hun gjør det, men jeg gjør det!

har du søsken?
- Har ei lille søster på snart 14 år :) <3 
Hun heter Malin <3

Bor du i hybel eller med familien?
- Bor ennå med min familie og det skal jeg gjør fram til høsten - 12 for da flytter jeg forhåpentligvis til Oslo sammen med venninna mi.. <3 Gleder meg ekstremt..

Har du dyr ? (at noen i familien din har, regnes ikke som at du har )
- Jeg har ikke dyr og har aldri hatt det heller..
Mamma hadde en hund når jeg var liten, men det er det eneste jeg har hatt i forhold til dyr..

Favorittdrikke?
Av brus så er det og kommer alltid sprite! <3
Men annen favoritt drikke jeg har det klarer jeg ikke å si..

Har du kjæresten? (hvis ikke, har du noen i kikkerten?)
- Har ikke kjæreste, men har vært forelska i den samme gutten siden våren - 10 så har snart likt han i et år..

Favoritt fotball lag?
- Sandefjord og Liverpool.. Det kommer det alltid til å være!

Trener du?
- Trener arobic og fri trening..

Spiser du mye sunt?
- Prøver å spise så sunt som jeg klarer.. :)

Hva studerer du?
- Studerer til å bli Barn- og ungdomssarbeider også skal jeg senere bli pedagogisk leder, når jeg er ferdig med påbygg til neste år..

Jobber du?
- For tiden jobber jeg på en barneskole som lærling, også skal jeg straks begynne å jobbe en måned i Dublin i barnehage : )

Hvorfor skriver du så mye puntum (eksempel ...) etter en setning?
- Det er bare en dårlig uvane jeg har ang. pc ! Kommer alltid til å være der, det er noe jeg må bare leve med, tror nok det tar lang tid å få vekk den uvanen.. 
Håper dere fikk svar på det dere lurte på. :)
- J.T.S <3
hits