Heisann :)
Nå har pcen ligget nede lang tid og jeg ville ikke låne pcen til Camilla.
Har skjedd mye i de siste dagen, først og fremst foreldrene mine har besøkt meg i Irland, noe som var både gøy og tungt for å si hade til de når de dro hjem til Norge, for nå begynner jeg å savne Norge og alle vennene mine <3
Vi har besøkt :
-> Guinness
-> Viking splæsj
mens foreldrene mine var..
Har også opplevd st. patricks day, noe som var ekstremt spennende, men skal aldri tilbake hit når det er St. paddys day!! NEVER!
Møtte noen jenter fra USA også noen mannfolk fra Italia, det var en eldre gris som kyssa meg på kinnet flere ganger selv om jeg sa nei, hallo selv om man er litt full går det ann å være litt snill!!
Litt vanskelig å finne ut hva jeg skal skrive her nå, for så mye har skjedd og det er vanskelig å fortelle at når du ikke vet når pcen klikker neste gang..
Skal prøve å få oppdatert de neste dagene, til Lørdagen drar vi kl 07.30 fra New vale veien!
Blir ekstremt korslig <3
 

 

 

Noen sanger for denne gang, legger ut flere etter vært :)
Hva er likheten mellom en gutt og en mobil?
- Når du først skjønner deg på den så kommer de en ny og bedre modell
________________________________________________________________________________________
I dag igjen startet dagen med å komme seg til frokost bordet, merker at det er sene kvelder her borte for nå til tider er jeg stup trøtt om morgen..! men jeg får i allefall i meg både frokost blanding og toast på morgen siden, i dag hadde vi faktisk også pannekaker til frokost! Var ekstremt gode, litt sånn som de lappene på Meny!
Videre dro Camilla og jeg gikk for å fikse meg..
Også ble det litt snakking med mamma på facebook før jeg gikk til bussen, fikk et lite spørsmål av min tante faktisk om jeg kunne skrive litt om hvordan det er i hverdagen på barnehagen..
Jeg kommer vanligvis midt i lese stunden deres og den varer fra 09.00 - 09.30 står det i allefall på tavla, men man vet aldri..
Noen par minutter etter jeg har ankommet barnehagen er vanligvis kl 09.30 og da har vi musikk stund, mye sanger som går mellom Cd spilleren..  og vi har mer danser til sangene, enn å lære de faktisk.. noe som både er ganske befriende og deilig i stede for bare å sitte i en ring, håper jeg kan få prøvd det ut når jeg begynner på høyskolen, å ha en musikk samling som er ganske fri..
Når vi har ryddet på plass er det tid for å spise en liten snacks som vanligvis inneholder enten frukt, yogert eller kjeks med vann ved siden av.. I denne lille "pausen" pleier jeg å spise frukten min hver dag..
Videre er det å lese i en bok når du er ferdig, mye bok lesing på denne gruppa.. og barna kan mange av bøkene utenat! kan jeg egentlig skjønne..  Hvorfor leier de ikke bøker sitter jeg egentlig å tenker på nå ?
Ha en boks på et rom som er bare for de voksne hvor de har leide bøker.. Hmm ?
Videre er det ut i ca 30 mins tid, da sklir vi, leker inni utehuset eller sparker fotball, det er veldig forskjellig fra Norge til Irland, de har nesten ingen ute leker og når vi snakker regn så går de inn.. Ble helt  satt ut første gang jeg var her! Det er virkelig noe nytt for meg.. tror jeg gleder meg litt til å være hjemme når det regner som aller verst!
Ca i 11.30 tiden er det tid for lunsj da blir vi servert noe alla forskjellige lapskauser, spør meg ikke hva det er, men det er en ting som jeg har lukta på som har falt i smak og det er hvit saus, brokkoli, gulerøtter og kylling! Sinnsykt godt!
Når bare har lagt seg i 12 tiden er det lunsj tid for meg.. Er ferdig med lunsjen  i 12.30 tiden og da går jeg bort til playgroup igjen og da leser vi maisy eller andre forskjellige bøker.. eller så leker vi med dyr og barna kan virkelig lydene de lager og hva de heter..
Glemte å nevne at vi pleier å synge med egen stemme mens vi venter på at maten skal komme..
Ca rundt 15.00 tiden er det igjen tid for mat, da har alle som har sovet kommet seg opp, barna sover da i samme rom som de som leker er inni, barna hører da på rolig musikk for å sovne.. Utrolig deilig å høre på, men er ekstremt lei av twinkle twinkle til tider nå, hører den hver dag!
 Vi bruker bordene veldig praktisk når det gjelder å få skilt rommet og det går smerte fritt NESTEN!
Det er veldig sånn at hører du ikke etter hva de voksne sier, så kan du sette deg i skamme kroken,den er veldig mye brukt her og det liker jeg!
Mine utfordringer er :
- Ikke bruke sinna stemme! Fordi jeg har ikke LOV til å snakke til barna er kun her for å observere, kan bli litt vanskelig en gang i blant, men kanskje jeg har lært noen nye triks her nede og klarer å holde min tålmodighet litt lengre.
- Klarer faktisk å lage enighet med barna etter mye masing.. Setter foten mye mer ned her borte enn hva jeg gjør i Norge i forhold til Barna.. x D
Faglig innhold, den var litt vrien, de hører jo om forskjellige dyr som jeg har vært borti og de lærer ekstremt mye om st. patricks day, helt ned til 2års alderen her, ingen får slippet unna!
Litt vanskelig med sånne dype spørsmål for jeg legger ikke så mye merke til dem.. Det er liksom en helt vanlig hverdags rutine.. men barnehagen virker som den er privat siden det er montesorri barnehage..
Men det er i allefall min dag på jobb !

Videre i dag har vi vært i Dublin og kjøpt inn de siste små tingene til St. Patricks day! Ikke mange dager igjen, gleder meg veldig merker at sommerfuglene vokser i magen!!
Men skal i morgen til Dublin ETTER jobb helt alene uten Camilla så det kan bli spennende :) Gleder meg virkelig!
Dere får se hvordan jeg ser ut på st. patricks day en annen dag.. vil ikke røpe alt..
men i dag har vi ledd så mye at Josefine fikk tårer i øynene og jeg fikk helt vondt i magen!
Etter på sier hun, tror jeg aldri har hatt en sånn latter på åres vis! Litt deilig å tenke på da<3 Som sakt går ikke en dag uten at vi ler sammen med Josefine <3
Har nemlig kjøpt strømpe bukse og den så ikke ut som den kom til å passe for den var så fryktelig spenst i!
Men fikk iallefall på oss den..

Ha en fin dag i Norge folkens <3
Ps! skal stå opp tidlig sammen med Camilla i morgen og fikse bloggen min!  
Hei pappa, sorry for å ikke lagt ut bloggen til du skulle på tidlig vakt, men her kommer grunnen.. <3
_______________________________________________________________________________________
Hei folkens i dag var det igjen jobb.. :)
Så som vanlig var det opp kl 07.30 (Norsk tid: 08.30) også bar det til kjøkkenet og badet og videre til bussen, gikk så sent i dag at jeg klarte å miste den bussen jeg skulle ta, men kom ikke for sent til jobben for jeg pleier å være der 3 kvarter før jeg begynner for den neste bussen som går til jobb plassen, virker litt ustabil til at jeg kommer til kl 10 (Norsk tid: 11.00)
Så jeg va litt redd for at jeg skulle miste musikk stund på morgen kvisten, men gjorde ikke det! Takk og pris..
Vi har igjen lest Rapunzel og Maisy.. Leser de som en vind nå! Ekstremt gøy egentlig..
Videre har vi lekt mye med dyr og hadde til meg utkledning, på Onsdag skal vi ha paddy day i barnehagen så da får jeg finne litt mer grønt for det skal være grønn fra topp til tå.. Hmm! Hvordan skal jeg få detta til.. ^^
Etter jobben i dag har jeg utforska Dun Larry (sånn det sies) og fant kjøpe senteret..
Malin, sorry fant art hobby før du fikk vist meg det.. Og jeg fant bakeri, men tror du de hadde boller!? NEI, jeg savner bollene i Norge <3 
Så bar det hjem over på 45a bussen og til brady for å ha møte med kontakt personen for å gi en tilbake melding på hvordan jobb stedet og hjemmet var! Har ingenting å klage på så det gikk så bra.!
Etter møte tok jeg og Camilla oss en middag nede på bradys de kan det å lage mat altså!! Da ble det kylling og Bacon.. oy! Litt mye gård på en gang.. haha!!
Men de kan ikke lage ordentig god brun saus her :(
Også bar det hjem å se på grow up og 1. episode av one three hills (camilla fant nemlig 1. seson av  den serien til 100kr her nede med norsk tekst og ikke brukt)
Men i går var jeg så trøtt at jeg holdte på å sovne i episoden av one tree hill x D
Derfor ingen blogg i går, sorry!  men vi brukte og ansikts maske :P
Var virkelig fine, bilder kommer senere, skal oppdatere dere 100%  på noen av innlegg.. Bilder kommer ut i ettermiddag

Ha en fin dag i dag <3
 
                                                                                                 Baby Piraja - Sto helt stille i en steem, det var ekkelt!!

   

 

 

 
                                  Litt ekkelt når du sitter i et mørkt rom også kommer plutselig detta bilde fram!! :-S

 
Upside down jelly fish :)   `                                          Hai i det irske vannt.. !! Tro det eller ei..Shopping for alle penga..
___________________________________________________________________________
I dag sov vi lenge siden vi var lenge ute i går, camilla VEKTE meg klokka 11 (norsk tid: 12.00) da var hun allerede stelt seg og hadde vært våken en stund, gid hvorfor måtte hun vekke meg?
Vi gikk og spiste også bar det til badet for å fikse meg..
Dro videre innover til Brey for å shoppe litt ting til st. patricks day.. Fant litt forskjellige ting der, blandt annet skjørtet som er blitt tatt bilde av :)
Vi fant til og med en vann park her borte som var utrolig kult å gå inn i! så alt fra små fisk til haier på str med en meter tenker vi.. ikke akkurat den største vi hadde sett..
Ble også satt ut av pirajar og mye annen snåle fisker..
Vi gikk ut for å sjekke ut tivoliet, men de hadde ikke noe karuseller for meg.. Er ikke den personen som liker å være i lufta når det gjelder karuseller!!
Vi forsatte å se litt rundt og ente på bussen tilbake til Shankill og var hjemme i huset klokka 5..
I dag har jeg faktisk smakt på bønner til middag, ikke det beste jeg har smakt! Ekkelt!
Også dro jeg og Camilla å tok en kald en på Bradys før vi gikk for å leie film.. Så nå har jeg min egen "konto" på video sjappa i Shankill, er ikke dårlig!
Vi leide : Grow ups og Step up 3
Men vi fikk bare sett step up 3 skal se den andre i morgen når vi kommer fra møte med kontakt personen våres.
Ikke så mye som har skjedd i dag..  Skal prøve å få lagt ut bildene av de forskjellige fiskene i morgen..
har til og med lært i dag at haier må svømme hele tiden ellers dør de, tenk det a!!
Ha en fin dag i Norge folkens <3


På st. patricks day vi jenter skal ta av litt så vi skal ha på skjørt som vi har kjøpt i dag!!
Her er bilde av meg med det :)


Hvordan er diskotek i Brey // Irland!?
___________________________________________________________________________________
Vi var på et diskotek i Brey som ligger i Irland, ca litt over 1 time fra Dublin..
Ligger redd ved siden av Martello hotellet og burde virkelig oppleves! Tror jeg aldri har sett at det er like mange gutter som jenter på danse gulvet altså!
Det var to etasjer og du kunne se ned i midten på danse gulvet, det var bar både bar oppe og nede..
Nede ved danse gulvet var det sted man kunne stå å henge mens man så på at folk dansa, var også ekstremt mye sitte plasser, men ikke plass til alle..
Har hørt fra taxi sjaføren i dag at høyehæler går alle jenter med når de skal ut å danse, gjett om jeg og Camilla fikk oppleve det! Ble tråkka på en gang hver..
Men er det en ting de klarer ekstremt bra her nede så er det å bli pist altså.. Så noen par jenter som hadde litt alvorlige øyenbryn.. ! men jeg og Camilla hadde det gøy!
Camilla ble sjekket opp av en gutt som introduserte seg også spurte han om et kyss, Gjett om Camilla gjorde det a? Nei hun gjorde ikke det og glad er jeg for det!
Men jeg hadde litt mer klysete gutter hengende over meg! bare græba skikkelig i rompa! faen hadde jeg vist hvem det var hadde jeg slått til han og vært glad for det dagen etter at han hadde fått blåveis!
Vi ble invitert på danse gulvet av noen gutter, men jeg ble baksnakka av gutta, for når jeg har fått inn litt alkohol i kroppen så danse jeg MYE mer saktere og ikke så bra som når jeg er totalt edru! HAHA!!
Har hatt en ekstremt korslig kveld sammen med Camilla ..<3
Glad du er her sammen med meg snuppa..  Glad eg ikke dro alene til Tyskland, da tror jeg hadde hatt hjemmelengsel!
Ha en fin kveld i Norge folkens <3
Tok ikke noen bilder for vi hadde ikke med oss kamera litt redd for at det skulle bli ødelagt!
1. uke og folka mine kommer
2. uker til vi drar hjem :'(
________________________________________________________________________________________

I dag våknet jeg første kl 07.00(Norsk tid: 08.00), men var fremdeles 1,5 time til jeg skulle opp, så jeg gikk å la meg igjen.
Gidder ikke våkne kl 7 om jeg ikke må her altså.. Så kl 08.30 (Norsk tid: 09.30) våknet vi igjen og da bar det inn å spise og skravle litt med folka her.. utrolig korslig folk, tror det kommer til å bli tungt å si farvel med dem :'(
Tror det ikke går en dag her uten at vi ler om en ting eller hører en spennende historie!
Som jeg har fortalt tidligere så heier faren i huset på manu og moren heier på liverpool så skulle manu spille i dag og så klart han måtte fortelle at de hadde vunnet kampen.. for nå har jeg hele tiden snakket stygt om det.. haha!
Vi gikk for å fikse oss for i dag skulle vi møte foreldrene til Ruben.. Vi møtte de på toget i Dun Larry (skriver sånn som det sies) for de sover på det samme hotellet som foreldrene mine skal sove på til neste helg..
Når vi satt og snakket med de på toget, gikk det ikke opp for meg at de snakket norsk med det første for når vi sitter på toget så snakker de jo Engelsk og da var det rart og snakke norsk!
Søsteren til Ruben synes det var rart at jeg var her borte for det var jo broren hennes som var her og hun sa hele tiden at vi skulle kjøre Ruben sitt tog! haha! Hun er jo bare helt nydelig <3
Vi dro på wax museum som jeg synes var litt dårlig hadde litt større forhåpninger om museumet..
Videre gikk vi å spiste på Hard Rock cafe, der ble det en burger og chips! NAM :D
Videre gikk jeg å kjøpe sko på Penneys! <3  Jada folkens! Blir mye shopping..
Vi dro hjemover i 5 tiden og etter det har vi prøvd å finne steder vi kan dra til for å finne danse steder men det er virkelig ikke lett!! Så til slutt ble vi fortalt at vi kunne dra på Martello i Brey så vi skal ta oss en tur ditt i kveld..
http://www.themartello.ie/koo-nightclub -> se på plassen!
Så får vi se hva som venter oss.. Er det dårlig vet vi alltid at gutta er på bredys -.-'
men har hatt en utrolig korslig dag med Gutta + Camilla og familien til Ruben i dag.. Gleder meg virkelig til folka mine kommer og jeg kan vise dem rundt :)
Ha en fin kveld i Norge så forteller jeg i morgen hvordan plassen var!


I love flower spesielt når Irland har dem og ikke Norge.. haha!
Nicolas er tilbake = Liv i gjengen <3
_________________________________________________________________________________________

men som vanlig startet dagen med at  Camilla dro meg ut på kjøkkenet kl 07.30 (Norsk tid: 08.30) ps! skriver norsk tid bak sånn at det skal bli lettere for dere, selv om jeg tror dere har skjønt det nå, hvordan timene er..
Igjen som vanlig stakk hun av gårde mens jeg ble igjen for å fikse meg..
I dag fikk jeg være på playgroup igjen! Elsker den gruppa <3   Lærer mye mer på gruppa der og kommer mye mer overens med folkene :)
En bok hver dag ca leser jeg på gruppa..  Utrolig gøy å lese engelske barne bøker for at du lærer så mye ut av det! Håper å kjøpe noen bøker her nede som jeg kan ta med hjem til Norge som jeg kan bruke innen for timer i engelsk!
Var hjemme fra jobben kl 15.00  (Norsk tid: 16.00 ) har ikke vært hjemme så sent  på en fredag på lenge, har ikke jobba så lenge siden jeg høsten tenker jeg..
Etter jobben i dag dro jeg hjem og satt meg på puben, spise litt natchos og skrev litt post kort til å sende hjem..
så folkens som jeg har spørt etter adresse fra, straks kommer det post kort i posten.. :)
Videre kom Camilla og hun hadde fått vinduet over fingeren (litt sånn tom og jerry vinduer) så fingeren er fryktelig hoven og hun har veldig vondt i den.. Lille jenta mi har virkelig uflaks..
Vi dro hjem og venta på at vi skulle ha middag og videre bar det for å fikse oss til vi skulle ut med gutta, de kom etter hvert, etter en liten stund..
Gjett om det var digg å se Nicolas igjen har ikke sett han på en evig føler jeg selv om vi bor rett ved siden av hverandre, jeg måtte bare ha en ekstremt stor kos av Nico når jeg så han i dag.. kommer til å savne han ekstremt når vi reiser fra hverandre.. de som har han som venn er virkelig heldig for han er virkelig en god klump i seg selv!
Vi drakk litt også gikk vi bort på kebab sjappa!
I første omgang var det Ruben som skulle ha hamburger og i lang tid har det frista å smake på kebaben så jeg ble med å tok en kebab, Ruben begynner å tulle med meg og sier at jeg skal spandere på han, så kan vi gå på date.. SÆRLIG!! Tror ikke det lille venn..
Men Nicolas tok også en burger og camilla ville ikke ha.. men den som jeg ble anbefalt av Ruben var
EKSTREMT mye kjøtt i så måtte gi opp!! Ble bare for mye for ei lita jente altså..
Vi gikk tilbake og satt å la plan for morgen dagen :) Vi skal møtes hos gutta kl 09.55 (Norsk tid: 10.55)
Hørt om å sove lenge på en lørdag gutta? I morgen er det på tide å få Nicolas i foto linsa..
Vi skal på wax museum og viking museum i morgen sammen med familien til Ruben.. Det kommer til å bli ekstremt korslig <3
Ha en fin lørdag i Norge folkens :)
Ps! Pappa har bursdag i dag :D   Jeg var den første som ringte og sa grattis med dagen :D Stolt!!

hits