Nå er tid for lønning snart.. Så klart mitt skap få litt nye sommer klær i år!
Noen ting må vel bare ha og noen av dem er så klart disse tingene <3  Penger er kvinnens beste venn ;)
Har du noen favoritt ting du har lyst på i år ?
I <3 Rome som kanskje noen har kjøpt og i år har de egen singlet med Rome på og så klart jeg skal ha den, sist det var sånne topper kjøpte jeg California x ] 
Men har noen lagt merke til at ting ser så mye bedre ut på bilde, men når du tenker på at du skal ha det på deg så er det ikke så fint lengre.. det er så iriterende..

Ha en fin sommer

- J.T.S <3

Går dessverre ikke ann å laste opp bilder, men det er øredobber fra HM
Topper med forskjellige frukt og bær og med en singlet hvor det står Roma og er bilde av coloseum i bakgrunn...
En turkis kapri og hvite mokasiner.. <3I sommer er målet mitt å lese boken Tusen strålende soler for to år siden leste jeg Drageløperen og synes det var utrolig å lese, så klart jeg ville lese bok nummer to også!
Jeg har lest nå på to dager 60 sider og er utrolig fornøyd med at jeg har lest så mye til meg å være som HATER å lese, må finne en utrolig spennende bok for at jeg skal kunne lese også må jeg finne tid i hverdagen, men jeg håper at jeg kan få lest mange bøker nå mens jeg er lærling.. Når jeg begynner å jobbe på skole til neste år, får jeg også en halv time til å slappe av og spise lunsjen min, går jo alltids ann å putte i ørepropper å lese mens man spiser..
Men bok tipset er å lese tusen strålende soler, men du må være klar for mye urettferdighet i boken..
bare på de 60 sidene jeg har lest nå så har jeg grått og vært fly forbanna på personene inni boken om hvordan man kan oppføre seg.. har ennå ikke vært noe særlig glad i den boka, men jeg har en følse av at den ender bra.. : )
Det gjorde på en måte den forrige boken..

Håper du vil ta deg tid til å lese den i sommer..
God sommer alle sammen

- J.T.S <3I år på 17mai ville jeg gjøre noe virkelig korslig siden jeg ble bedt bort så jeg lagde en av mine favoritt kaker (2.plass) som var pavlova..
Lagde den i norges flagg, de som var på grillparty synes den var kjempe fin og til og med hun som var mest kresen prøvde seg litt på bunnen av kaken! Håper dere vil prøve den..
Oppskriften står under :)

Lykke til..
Prøv den ? Hva synes du om den ?

- J.T.S <3

Ingredienser:
2 ts  hvitvinseddik  - Tok heller vanlig eddik.
4 dl  sukker
1 ts  maisennamel

Fyll:
5 dl  kremfløte
5 dl  vaniljekrem
300 g  jordbær, friske

Visp eggehvitene til hard skum i en helt ren bolle. Ha i eddiken mens du visper.

Tilsett sukker, maisenamel og vaniljesukker litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper.

Når massen er blank og smidig har du den på bakepapiret, innenfor sirkelen.

Sett platen nederst i ovnen og senk varmen fra 250 grader til 100 grader. Stek bunnen i ca en time.

Marengesen er sprø på yttersiden og myk inni. La den avkjøles og flytt den forsiktig over på fat.


Framgangsmåte Fyll :

Rett før servering vispes fløten tilsatt sukker til krem og blandes med vaniljekrem.

Pynt med rikelig med bær.


Dette ble kaken min :)
Bær : Bringebær, blåbær og jordbær...

Hei folkens..
Nå har jeg ikke fått skrivd noe siden før 17mai, men siden det ennå er noen min til jeg skal gå å legge meg så skal jeg legge ut et innlegg, men tekst og bilde :)
På 17mai som dere hørte sto jeg å så på 17 mai toget med Silje k. også var jeg på grilling hos Karoline på kvelden, utrolig korslig, men dessverre ingen bilder (glemte kamera i gangen når vi grillet) men på grillingen så tok vi en personlighets test og jeg ble romantikeren <3 Ofcouse!
Vi skulle også egentlig se på finalen av ungkaren men så hadde ikke Karoline tv fem, så da ble det heller cougaer town på tv Norgen (ikke spør meg hvordan det er staves kommer aldri til å lære det!) men fikk se hvem som vant når jeg kom hjem og det var vienna! :O SJOKK!    Alle som hatet henne ble vinneren! wow, ble totalt sjokka når jeg så det!
men en helt spesiel ting ble det! Jeg hadde på bunad i år og fikk faktisk komplemang av faren min at jeg så bra ut i bunad og han sier aldri noe når jeg spør hvordan jeg ser ut ellers, så ble ganske fornøyd.. :)

Hva gjorde du på 17mai?   Hva synes du om at vienna vant ungkaren ?

- J.T.S <3

Ja nå er det virkelig vår, kjenner i allefall det på kroppen.. ! Nå flyr jeg med tett nese, vond hals og donkene hode, men er på jobb for det.. Er noe med det at jeg vil ikke være fra jobben pga det..  men er det en ting jeg vil så er det å bli ordentlig syk ikke bare være sånn nesten syk! Jeg har ikke vært hjemme fra skolen/jobb en eneste dag på 3 år jeg.. Er litt kjedelig!
Men forresten hadde en utrolig fin 17 mai feiret den med familie og venner <3 Sto å så på barnetoget med Silje også var jeg på grill party hos Karoline.. :) Utrolig korslig gjeng jeg henger med på fritiden, bare 3 dager igjen til det braker løs med 20års lag... :D Gleder meg virkelig..
Da blir det sang og dans ;)

Ha en fin dag i dag, nå skal jeg kose meg med varm saft :P

Hvordan blir du kvitt forskjølse.. ?


 


- J.T.S <3I morgen er det 17 mai..  jeg skal ikke gå i noe som helst tog, tror det kommer til å bli utrolig kjedelig for jeg trives i å gå i tog.. men skulle jeg fått gått i tog, måtte jeg dratt til Stokke og det orker jeg ikke! Har spesielt ikke lyst til det når jeg skal stå sammen med ei god venninne og familien hennes, gleder meg så sykt mye! I morgen skal jeg ha på bunaden jeg har kjøpt i år, så det kan jo bli spennende hva folk mener om meg i bunad.. Bestevenninnen min Terese, får jeg ikke møtt i morgen på 17 mai, kommer til å bli veldig rart for vi har vært sammen på 17 mai siden vi fikk lovt til å gå alene på den dagen, om vi ikke var sammen hele dagen så har vi vært sammen litt ..
Får jo ikke det til når hun nå har operert og kommer seg ikke til byen og jeg har dessverre ikke tid til å dra oppom hennes, skal se barnetoget, videre til bestemoren min for å vise meg fram i bunaden min sånn at hun ser hele drakta ikke bare bunaden..  også skal jeg hjem og pynte kaken til jeg skal ha med på grill festen til venninnen min i morgen, så blir fult styr.. Rekker jeg å se borgertoget i morgen? Liten sansynlighet.. 

Håper det er flere enn bare meg som gleder seg veldig til 17mai feiringen i morgen..
I år er det andre gangen jeg skal stå å se på barnetoget, er virkelig ikke gøy å se på det! mye mer moro å gå i det for du møter så mange flere folk når du går i toget enn når du ser på det! haha
I år skal også søstra mi få den store æren av å bære fana til skolen (litt sånn familie tradisjon, hihi med at enten må du bære fana eller så må du bære duskene (faren min bærte fana, søstra mi gjorde det også meg som bærte duskene)

Ha en fin dag i morgen
- J.T.S <3Gid jeg savner de skoene <3Å ha et hobby hjørne tror jeg kommer til å bli verdens beste gave jeg kunne fått...
Tenk da ha egne bokser til hver ting innen for hobby tinga og bare ha et hjørne som er ditt med alt mulig små ting.. det ville blitt en drøm.. 
En gang i fremtiden vil jeg ha et hjørne sånn som henne her :


Har du sånt hjørne for deg selv ? Liker du å ha orden i hobby sakene ?  Hvordan oppbevarer du hobby ting?

- J.T.S <3
Den 20. Mai 2010 blir vår kjære Trine 20 år..
Satt i går og lagde bursdags kort til henne, ble veldig fornøyd med det..  Ble litt forskjellig enn hva sånn "profesjonelle" kort lagere gjør da..   Men jeg bruker det jeg har og kommer nok til å lage flere sånne kort i framtiden..
Har klept ut alle bokstavene fra ungdomsblader jeg har spart på..

Hva synes dere om kortet ?


- J.T.S <3
I dag har jeg valgt noe kassiskt [ Er ikke så frytelig opptatt av " mote " når jeg jobber i barnehage.. vil ikke at de beste klærna skal bli ødelagt.. men her er dagens outfit :)
Genser - Ginatricot
T- skjorte - Gina tricot 99,-
Bukse - Gina tricot 199,-
Sko - Bunad sko..I dag har jeg vært på Adventura [En ungdomsklubb jeg er leder i] i dag var det grill party, kjenner virkelig at sommeren kommer nå altså! gleder meg til å løpe i shorts og T-skjorte..
Venninna mi Karoline hadde med seg kamera i dag og gjett hvem som var foto lus da [MOA]
Elsker bare å være foran kamera vet liksom ikke hvor er bare blitt sånn..
men jeg vil vise dere noen fine ego bilder av meg..  Ser ikke mye lekker ut på bildene går i ola bukse og bunad sko.. x ] Må gå de inn til 17 mai, ikke lenge igjen nå og kan ikke akkurat få noen til å massere føttene mine på den dagen altså!

Noen andre som er klar for 17 mai ?

- J.T.S <3

[ Blir som et barn igjen når jeg hopper tau! ]


hits