Siden folk spør etter spørre runder sier jeg ikke nei til hva folk spør etter..

Så det er spørre runde på bloggen min fram til lørdag.. 

Har du et spørmål spytt ut, prøver å lage en video ang. dette

Ha en fin 17 mai i morgen

 

 

 

 
Nå så jeg på en blogg jeg kom over og hun hadde vært inne på www.dobb.no og funnet noen fine øredobber men jeg falt totalt for denne ringen jeg da:

DOBB.NO-RING-CAMERA WHITE GOLD- 40 kr <3                            DOBB.NO-RING-OCEAN BLUES - 150 kr <3
DOBB.NO-CHAIN-VTG HEART - 89 kr <3                             DOBB.NO-CHAIN-VINTAGECAM-SVART - 89kr <3

 

Kunne virkelig ikke ha levd uten smykker, elsker smykker og kommer alltid til å gjøre det!! <3
Hei, i dag fikk jeg tilbake skoene jeg leverte til min venninne..
Det er fake converce som jeg har sendt inn til henne som hun skal tegne og male, når jeg fikk dem tilbake i dag, var jeg helt tale løs, jeg klarte ikke å si hva jeg mente for de var bare så utrolig fine og utrolig tøffe, gleder meg ekstremt til å vise dem til mine elever og kollegaer at jeg ikke klarer neste å vente..
Vil igjen si.. Tusen takk Karoline <3 Love you :-*  
Hva mener dere?

 


Hei  folkens, det er noe jeg vil dele med dere, har lenge vurdert på hvordan jeg vil at dere skal vite om dette..
Men jeg har slitet med eksem siden slutten av barne skolen om jeg ikke tipper feil..
Jeg har klødd livet av meg, grått for det har ødelagt mye av ungdomsstiden min..  av og til så jeg på håndleddene mine og det ser ut som jeg har tatt selvskading ( noe jeg absolutt ikke har gjort, men bare klødd så mye )
Har smørt og smørt med kortison jeg har blitt utskrevet hele tiden, til og med på ført mye med vanlig krem. Ingenting hjalp meg.. Fram til jeg dro til Irland.. Jeg klødde ikke på fire uker, og når jeg kom hjem igjen har jeg ikke klødd så mye at det har blitt store sår, men det ser ut som nupper..
Noe jeg er svært glad for, nå vet jeg at jeg kan spise ALT har prøvd alt nå : Appelsiner, sprite, eple, ananas, spesielt sjokolade som er ekstremt!
men ingenting slo ut i huden, det som slår ut er når jeg får på forferdelige smeller i livet angående venner og familie..
Noe flere burde fikse opp om de har atopisk eksem..  Mitt middel var å dra vekk fra familie og venner i fire uker, hadde kontakt med de via facebook, noe som gjorde til at jeg fikk vite mye ang. venner.. Hvem jeg kan kontakte igjen når jeg kommer hjem, hvem jeg skal holde meg vekk fra..  Fikk også et nytt syn på foreldrene mine også.
så om du vil ha mitt råd for å bli kvitt eksem.. Dra på tur, ikke ha med deg noen, slå av mobiler og ikke ta med data..
Bare et smart råd fra en jente som har hatt dette problemet hele sin ungdom..
Håper du tar tipset mitt... Glemte en ting, når du drar på tur glem alt som er hjemme.. Det er det som er det beste for atopisk eksem = Du har for mye problemer å tenke på ;)

Lykke til!
Hilsen en som vil ditt beste og vet hvordan du har det..!

hits