I dag var det oppstart på Cella, vi hadde egentlig planer om å tenke i mellom hvilken farge det skulle være på ungdomsrommet våres, for vi er litt lei av hvite vegger i mur.. så vi ungdommen har tenkt til å fikse litt :D
Har ikke funnet fargen ennå, men kommer nok en eller annen gang!
Men kvelden ble til og sitte å kose oss med boller og vann [ For noen ble det saft ]
Vi har et skap som står på ungdomsrommet våres som ikke ser ut! var rot i alle hyllene viste egentlig ikke hva som lå inni der! Så jeg spurte hoved lederen våres om vi kunne rydde skapet! Gjett om vi fant mye rart inni der! Alt fra gamle glass som vi lagde i 8 klasse når jeg gikk på Adventura til gamle sanger :') Hjelp å mange minner som samles der inne i løpet av den perioden! Så nå skal Adventura begynne en fresh start også skal vi få flere rom til å være i :)
Skal begynne å ta med Kamera på tirsdager sånn at dere kan se hva vi holder på med! Håper det blir mange fine bilder  utover som vi kan bruke.. :]  
Vil vise dere noe av hva jeg fant i dag som jeg tok med hjem som en slags suvenir.. : ]

Går du på ungdomsklubb? Hva synes du om ungdomsklubber?


[ Står på glasset - Jeanettes melkeglass ]









Jeg har vært i utplassering nå i 3 uker, begynner på min 4. uke..
Til nå har jeg ikke akkurat vært noe særlig fornøyd med det å være lærer..  Barnehage er mye mer korslig å være i. selv om det er mye mer bleieskift, men du får mer kontakt med barna i barnehagen enn hva du gjør på skolen.. 
Jeg var en av "lærerene" som sto og skulle ta i mot 1. klasse det var ille, viste ikke hvor jeg skulle ha armene mine, ble virkelig gal av det..
Men nå har jeg sendt av gårde papirene for å søke lærling tid i utlandet.. Håper virkelig jeg blir sendt av gårde i Malta satser så fryktelig på det men tanken på å være fra familie og venner så lenge er litt ille.! Men skal nok gå bra..
Så nå bare venter jeg på svar så får vi ser hvor jeg havner hen i verden..

Har du søkt lærling i utlandet ? Kommer du til å søke ? Hvor har/vil du søke(t).

Husker spørre runden rett under !





Jeg hadde plutselig virkelig lyst til å ha spørre runde på bloggen min..
Svarer på de fleste spørsmål..

Hva vil du spørre meg om ?
Jeg vil svare dere i løpet av neste helg.








Bare tulla, jeg flytter ikke ut. Men hvem sier jeg ikke har lyst til det.. : ]
For tiden er det mye sortering og legge vekk ting til jeg skal flytte.. Hjelp! Dere har virkelig ikke lyst til å se kjelleren min!
Har et rom nede som jeg driver å fyller opp med ting jeg ikke bruker i det daglige men har lyst til å ha med når jeg flytter. Har fiksa meg allerede sofa, bord og seksjoner (?) skivepult, seng og forskjellige hyller som jeg kan ha når jeg flytter for meg selv og så klart masse små ting til kjøkken og til å pynte opp med.
Leser bloggen til både Ina [ www.mewkid.blogg.no ]  og Helle Cecilie [ www.hcecilie.blogg.no ] sin.
Ser jo så klart at ting går ikke akkurat som de vil. men jeg gleder meg til jeg flytter for meg selv..
Tenk dere hvor fint det blir! Et helt eget hus, hvor det er dine regler bare dine ting og du kan selv bestemme over hele huset!  Det er virkelig fantastisk å tenke på, så jeg gleder meg bare til å bli ferdig med lærlingtiden min og vg3 [Påbygg] sånn at jeg kan få flyttet et sted i landet..  Lurer på hvor flytte lasset mitt havner.  Har så klart veldig lyst til å reise til Oslo, men er også greit i Horten. Om jeg får meg ekstra jobb går det jo alltids ann å ta bussen hjem for å jobbe eller hjem til mamma og pappa på middag en dag.
Får se ennå en stund til jeg skal flytte..

Dette er hvordan jeg oppbevarer tingene mine også er det bilde av kjelleren min.. <3









I går ar det fjordfest ! Gjett om jeg gledet meg til det.
Jeanett og jeg dro ned kl 10.00 for å hente båndene våres sånn at vi kunne gå ut og inn av fjordfesten som vi ville. Ikke skjønner jeg hvorfor vi dro så tidlig når det ikke var noe kø i det hele tatt! "båndfestingen" begynte kl 11 så vi dro innom narvesen og kjøpte litt sjokolade og boller.. [ ikke smart ] før vi gikk for å ta på bånd.
kl 13.00 slapp de inn folkene som sto og ventet og vi fikk nesten kongeplass.. vi fikk i allefall stått helt foran med den store scenen.
 





De som spilte den kvelden var :
14.00 - 2boys
14.30 -  Jørgen
15.00 - Mojo filter
15.30 - Johs
16.15 - Jan Eggum
17.00 - Rippoff
18.00 - A1 <3
19.00 - Sirius
20.00 - Donkey boy
21.00 - Valentourettes
22.00 Trangfødsel
22.45 - Norske byggeklosser
23.30 - DDE



showet begynte kl 14.00 med 2boys. og det avsluttet med DDE klokka 00.00 ca, men skulle egentlig begynt en halv time før om jeg ikke husker helt feil. Donkeyboy måtte bli hentet med privat fly pga de ikke rakk flyet fra trømsø om jeg ikke husker feil.
Norske byggeklosser ble ekstremt sure for de skulle i følge ryktene spille fire ekstra sanger, men en helt utrolig kul kveld, neste år vil jeg ha med meg BM for at de skal få den samme opplevelsen som jeg fikk, for dette er noe jeg vil oppleve vært år.
Ble middag på McDonalds og da så jeg at venninna mi [ Terese ] hadde grønt bånd noe som var helt feil fordi hun er jo 18år, men hun hadde ikke vist legg så da fikk hun grønt bånd, men vi gikk og fikset det.
Det var hete bølge i går også på fjordfesten, kunne mer ligge på stranda og slikke sol enn å være der! Håper det ikke blir så varmt til neste år..
Håper dere synes bildene ble bra, måtte ta scene bildene i svart hvitt fordi jeg har ikke helt lært meg innstillingen på kamera, men om dere vet hvilken innstilling det skal stå på, skriv det gjerne på kommentar feltet.
Btw! kjøpte meg også A1 t-skjorte <3




Var du på fjordfesten ? Hva synes du om fjordfesten ?




Hmm.. kommer dette til å funke ?

1. TA INITIATIVET -

Se og lær av Angelina Jolie, som så genialt spiller mrs Smith mot Brad Pitt. Vis at du liker å ta initiativet og styringen en gang i blant. Gjerne også på soverommet..

2. ELSK KROPPEN DIN! -

Vis at du er fornøyd og komfortabel med kroppen din, uansett om du er tynn som en strek eller formfull og frodig. Det er ikke nødvendigvis en perfekt kroppsform som avgjør om du har draget eller ikke. Du har mye mer å vinne på å være stolt av - og komfortabel med figuren din. Frem med pupper og lår, de fleste menn synes det er sexy med myke, feminine former. Særlig hvis de blir vist frem!

3. VELSTELT KROPP -

Det er Ikke uten grunn at benflørting er et velkjent uttrykk. Sørg for å ha myke og velstelte legger og lår som du ikke er redd for å vise frem. Menn setter pris på silkehud som er deilig å beføle. Skrubb huden og smør deg inn med body lotion for et ekstra glatt og forførende resultat.

4. HUMOR -
Vis at du har humor og selvironi. Hopp i badekaret med klær på, bli med på vannkrigen, eller lag et uformelt strippeshow på soverommet som han kan le av. Jenter med humor er underholdende og tiltrekkende på en ufarlig måte.

5. OVERRASK -
Du trenger ikke å fly til hemmelige destinasjoner i utlandet og overraske flørten din med utsagn som: "jeg ble med på skiferie i alpene allikevel, jeg". Små overraskelser er ofte langt bedre og enklere å takle enn store. Ta på ditt frekkeste undertøy under jakken og by ham på et overraskende besøk når du vet han er hjemme - det er en hyggelig overraskelse.

6. LE AV HAN -

Det slår aldri feil. Menn elsker jenter som ler av dem og bekrefter at de har genial humor. Tren opp lattermusklene og gi han heller en latterkule for mye enn en for lite.

7. LA HAN VÆRE GENTLEMAN -

Den alltid gallante James Bond setter damene i fokus, og han blir ikke mindre maskulin av den grunn. Dette har han til felles med de fleste menn. De føler seg straks litt ubekvemme hvis du aldri lar mannen åpne døren for deg, betale regningen eller bære kofferten din til bussholdeplassen. Det blir litt feil å gå langs fortauet, bærende på en lenestol hvis mannen din går ved siden av og holder veksen din. De færreste menn er komfortable i en slik situasjon. La han gjøre jobben!

8. ØYEKONTAKT -

Hold øyekontakt og fest deg ved blikket i hans. Et fast blikk er et signal om at du er trygg på deg selv. Med det rette blikket kan du faktisk sjekke opp en fyr i den andre enden av baren, uten å si et kløyva ord. Ikke være redd for å holde blikket. Jenter som ser ned og signaliserer at de er mer interessert i sine egne skotupper har vanskeligere for å komme i kontakt med ukjente menn, naturlig nok.

9. BEFØL HAN -

Ikke vær redd for hudkontakt. Innerst inne er alle satt sammen på en måte som gjør oss fullstendig avhengige av fysisk kontakt. Beføl han og ta på han når dere snakker sammen. Med den rette timingen kan en liten berøring med lillefingeren skape et fyrverkeri i en forelsket manns kropp.

10. STERK HOLDNING -

Rett opp ryggen! En lutrygget holdning er ikke noe å ta med seg på byen. Det er greit på sofakroken, men ikke når du skal ut og sjekke. En rakrygget kvinne utstråler mer glamour og har en sterkere tiltrekningskraft. Øvelse når du går ut: Tenk at du går på den røde løperen i Hollowood, smekkfull av fotografer.  Inn med rumpa, frem med brystet og opp med hodet. Sånn ja!

11. DRØMMEMANNEN - La han føle at han er helten din. En ekte mann vil gjerne kunne slenge de sterke armene sine rundt deg og si at han skal passe på deg. La han føle seg stor, sterk og trygg en gang i blant. OBS: Ikke la dette bli en fast vane, da er du i ferd med å bli en fortapt tøffelhelt.

12. FRESH HUD -

Stell pent med huden din. Uansett hvor flink du er til å sminke deg eller stelle håret ditt, så er det alltid fint med frisk og velstelt hud under sminken. Med et sunt ansikt, som ikke engang er avhengig av sminke, kan du enkelt blotte deg fullstendig for han når dere er på hyttetur uten å lure på om du ser ut som et takras.

13. SEXY UNDERTØY  -

Sexy undertøy gjør underverker for både han og deg selv. Selv om din nye truse ikke synes når du går på åpen gate, kan det hende at du vil merke effekten. Mange kvinner mener at fint undertøy gir økt selvfølelse, selv om det ikke vises frem for noen andre.

14. FRISK DUFT -

Sørg for at du lukter friskt og feminint. Mengder med tung bestemors-parfyme er ikke alltid turn-on. Husk at vi alle har forskjellig smak og preferanser når det gjelder valg av parfymer og dufter. Inntill du har fått bekreftet at din utvalgte digger parfymen din, kan det være lurt å satse på en frisk body lotion eller en mild eau de toilette. Eksempelet her er en svak duft av Eple fra Marc Jacobs.

15. FRI OG UREDD -

Vis at du er fri og kvitt deg med alle usikkerheter. Nervøsitet er sjeldent et bra sjekketriks i lengden. Frie, sterke jenter er sexy. Hvis du møter en mann du virkelig liker, så bør han også gjøre sitt for at du føler deg vel, selvsikker - og ikke minst dødsforelsket.

Har du prøvd ut noen ? Noen som funker ?
Funnet innlegget på http://style.no.msn.com/ 






Nå som jeg har begynt på skolen/sfo har jeg fått små hekta på perling IGJEN! Det er egentlig ganske korslig å sitte å perle, men kunne ønske jeg hadde litt mer system i perlene, synes det mest kjedelig tingen å gjøre er å finne perlene, får se en regnværs dag hva jeg finner på..
Har laget en blomst av perler og piperenser..
mens den andre er hjerte med OC under..  Får så dilla av og til!
Sist gang jeg fikk dilla på perling var på grunn av  http://vixsalg.blogg.no/ I kke noe slemt ment mot henne, det fikk meg til å tenke på at selv om man er "voksen" så kan man perle!
Så håper jeg får mange perleting fra skolen jeg jobber på :)


Har laget mange andre ting også som jeg lagde i forrige fjord når jeg gikk på vg2, får vise det en annen dag.
Har du fått litt dilla på perling ?  Hva liker du å perle ?




 //
Love oh love
I gotta tell you how I feel about you
Cause I oh I can?t go a minute without your love
Like a satellite
I?m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can?t go a minute without your love




Fredag 06.August.2010 var jeg ute sammen med venner av meg. 
Da var Silje Karoline, Karoline, Lisbeth, Aslaug (Søstra til Silje) og så klart meg selv, vi gikk på albertines spisested. 
Jeg kjøpte woket scampi [ Etter julebordet - 09 har blitt hekta] med tilbehør [ Paprika, sopp, ris og noe mer ] og fløte saus. 
   

 
Husker ikke navnene på hva de andre kjøpte, men var lasange som jeg husker, noe taco og stekt ris med kylling.
Var virkelig god mat nede på den resurangen, så om du er i Sandefjord ville jeg tatt turen innom der.
Videre på kvelden dro Silje Karoline og søstra hjem for hun var sliten, hadde ikke sovet sovet så godt etter at hun hadde vrikket foten etter å ha hoppet ned trappa.. snuppa mi, hvordan klarer du det (?) og Lisbeth for hun ville ikke se på filmen.
Så da gikk jeg, Karoline og på kinoen møtte vi Louise [ http://louisepedersen.blogg.no ]  som skulle se på filmen sammen med oss.. <3  Vi så på Inception, veldig bra film. Var både kjærlighet i den, litt humor i den og til slutt MYE spenning. 00.45 var jeg hjemme ca.
Fant ikke moren og faren min når jeg kom hjem, så måtte ringe de, tydeligvis hadde de gått ut for å kose seg sammen.. Så mamma sa jeg fikk komme å møte dem.. var kjempe korslig.. :)



Lørdag var det å slappe av og sove lenge sånn at jeg kunne holde ut den lange natten som ventet meg.
Da var det å hente Louise [ http://louisepedersen.blogg.no/ ] klokka fem nede hos henne og komme seg videre på butikken å kjøpe godteri til kvelden og ta ut penger til mat.
Videre dro vi for å hente Marte, så var det på den "lange" veien til Silje Karoline som bor 15 min fra der jeg bor. så klart dette er da med bil og ikke gåing, da tar det to timer har jeg hørt.
Der ble vi godt tatt i mot av Silje Karoline. Vi fikk tømt bilen for sengetøy og bager.
Vi fikk tildelt plasser som ble byttet ut i løpet av natten.

Kvelden begynte med ansikt masker i alle forskjellige farger.  Min var bringebær <3



Videre ble det neglelakking, tok jeg grønnaktig farge, lik farge som det var kosedressen min x ]


Så ble det snakking mens vi ventet på at broren til Silje Karoline ble ferdig med maten < 3
Til mat ble vi servert stek og flørtegratinerte poteter med gulerot ved siden av. Smakte fantastisk Silje og O C <3
Ble film på stor skjerm hvor vi spilte av :
♥ High school musical 3

♥ the italian job
♥ Opp - Disney

Så jeg, Karoline og Louise fikk sett alle tre filmene, mens de andre personene sovna litt etter litt..
Vi sovna 04.30 Gid, jeg er trøtt..
I dag spilte vi disney Geni når vi våknet også dro søstra til Silje på stranda og Karoline dro hjem.. Så resten av oss satt oss ned og spilte Ligretto :)

  



Noen bilder blir ikke lagt ut på bloggen min pga mindre årig jente.

Hva har du gjort i helgen ?   Hva gjør du på spa kvelder ?




Heisann, her kommer det to sanger som folk mener minner om meg..

Tok testen på nettet hvilken sang passer deg? Da fikk jeg opp denne, haha er det farta eller
sangen som er lik meg ?
- Stamp on the ground - italoBrothers


Var hos ei venninne og da sa hun denne sangen er akkurat som jeg tenker på deg hver gang
jeg hører på den og tenker at du liker den gutten.. : ]
- Sophie Ellis: Catch you


Hva synes du om sangene ? Hvilken sanger synes vennene dine at passer deg?





hits