.... Lesing!
I morgen er det foredrag i fordypningsoppgaven og prøve i naturfag!  Så helgen har egentlig gått til lesing [ Prøvd i allefall ]
Så er ikke så mye å skrive om de siste dagene, men skrev et innlegg til dere ang. inspirasjon... 
Kom gjerne med inspirasjon! FIkk et hvor det var å skrive om kjæresten min og hvordan vi møttes! Burde leses : ]

Ha en fin søndag alle sammen! : ]

[ Nice! Usminka og bustete hår! SEXY.. Not ]


Nå har jeg ikke hatt ork til å blogga på en stund, men prøver så godt jeg kan og titte innom her i allefall!
Men akkurat nå bare tørr hoster og jeg er skikkelig sliten i hele kroppen..
Jeg tar vanligvis buss til skolen, men de siste dagene nå har det blitt til at jeg gjør hva som helst for å få sove så lenge som mulig!

Får håpe på bedringer til uka!
Forresten folkens, vi skal ha om et litterært emne til tirsdag//onsdag da skal jeg ha selvkomponert dikt, hva synes dere om diktet jeg skal framføre?

Du river meg i biter.
Du river så hard at jeg vil bare skrike...
Du gjør at hjerte mitt blør..
Føles nesten som jeg dør.

vet du hva d gjør med meg?
Jeg trodde det aldri skulle bli deg.
Du er alt hva jeg ikke ser for meg.
Men like vel falt jeg for deg..
Du gjør meg hyper og sprø..
Men dypest er det jeg som er myk som snø..

I tillegg vil jeg også ha denne på litterære emne mitt :

Kunne ønske du kom til meg når jeg minst venter det.
Kunne ønske du lå sammen med meg når jeg mest ville det..
kunne ønske du kysset meg selv om jeg ikke spurte om det.
Kunne ønske du brukte dine siste minutter før du sovna til å sende natta melding selv om jeg aldri ville ha dem!

Synes dere jeg skal ta begge?

 
  1. I dag hadde vi forsøk på skolen i forhold til litt forskjellige ang stoffer og hvordan disse reagerte på hverandre så klart vi måtte ta litt bilder! Vil ikke akkurat fortelle dere om hva forsøket gikk ut på mer keen på å vise dere bildene vi tok ^^  [Sorry bilde kvaliteteten, er ikke lett å ta ordentlig bilder med shaki hender og dårlig kamera ;) ]

FOR EN GJENG MED SMARTASSER!
  

 

 

 
Fredrik ble litt oppmerksomhets syk av det kamera! haha! <3 Glad i Fredrik !

Akkurat nå er det historie lesing (Vikingtiden( 793 - 1066)  og middelalder tiden( 1066- ) 
Jeg føler til tider at jeg har egentlig bare lyst til å slutte, begynne å jobbe bare fikse meg eget sted og slå meg til ro...
Men hallo tenk på klassen da... uten meg, hva skal de gjøre da ^^  Videre tenker jeg på! Skal i allefall bli ferdig med dette året, har ikke droppet å fikse meg jobb på begynnelsen av året for at jeg skal droppe ut nå!  Nei får gå fram til sommeren og ta eksamen nå som jeg har fått en til å begynne igjen etter at personen nesten datt ut... :-( 
Men da er det til neste høst da...  Hva skal jeg gjøre? Gå skole eller finne meg jobb?  Tenker videre da at hvis jeg dropper ut nå, hvor mye kommer jeg til å angre når jeg blir eldre da? MEGET MYE, kjenner meg selv på sånne plasser og vil ikke at det skal gå utover min nærmeste når jeg blir eldre at jeg aldri gjorde ferdig alle studiene...  Merker at det er mye i tankene mine for tiden ja!

Blir nok stord til neste år i haugesund om jeg virkelig får dette til!


Sorry til dem som har Nynorsk som sitt språk, men eg skal ha nynorsk i morgen. Så eg skriver litt her no på bloggen.
Det er vanskeleg å skrive på nynorsk synas da eg.  Blir helt gal av det.

Men dere kanskje lurar på kva som har skjedd på skulen i dag.. Vi begynte med å ha naturfag videre var det russe møte i spise fri, rompa mi kommer til å være sitte lei hver mandig  nå fram til Mai!  Eg håpar denne russetidan bli en kul tid å huska på senere i livet.

Etter eg hadde vært på møte, var det historie... Vi har om vikingtida og middel alderen. Etter at læraren hadde snakka og mye utdeling av ark bar det endeleg heim.

På bussen satt eg å øvde til historie, som vi skal ha på torsdag, da er det den første husemellom prøven! Gledar meg!

Men no er det tilbake til å øve fleir ord.! Påbygg er ikkje lett tro meg!
I dag har vi skrevet om kåseri, jeg viste læreren kåseriet mitt, hun synes det var helt utrolig bra skrevet!
Så jeg vil gjerne vise det til dere også, så kan dere jo komme med innspill hva dere synes om det..

Kåseri - Retorikk

Retorikk hva kan man si at retorikk er?
Jo nå skal du høre, ja jeg sa høre, for retorikk er en sjanger innenfor den snakkesalige.
Retorikk er nemlig det som kalles i en annen variasjon: Kommunikasjon.
Det finnes enveis kommunikasjon som er typisk lærere eller politikere, de vil trykke hode til sine medmennesker med alt mulig fantastisk!
Du har også en toveis kommunikasjon hvor du faktisk kan åpne kjeften, men du blir bedt om å klappe den igjen så fort den andre parten begynner å snakke.
Når skal man egentlig få åpnet kjeften? Når du står i en sal full av folk og faktisk roper ut at du vil ha ordet?

 
Men det verste med retorikk er at den personen som holder på med retorikk ALDRI og da sier jeg ALDRI holder smella! 
Det som er i tillegg er at når lærere endelig har tenkt til å gi deg en oppgave for at du selv skal få litt ut av timen etter å snakke deg til søvn. så kommer læreren på at han har glemt å fortelle noe? Så timen fortsetter med mer retorikk fra læreren og du bare ser at du kan bare lokke deg inn og aldri mer snakke igjen eller du kan lære tegnspråk så kan du sitte og kommunisere med henne og læreren glemmer deg helt.
Det verste som kan skje med at læreren glemmer det at du kommer aldri inn på høyskole for du ikke får gode nok karakterer i muntlig norsk, men er det noe rart man aldri får gode karakterer der, man kommer jo aldri til ordet!
Er det mulig, folk spør hvorfor barn nå til dags ikke utvikler sin sosiale kompetanse, er det noe rart i da?  Læreren tar seg av all snakkingen, mens eleven sitter og stirrer dumt på læreren.
Man må faktisk jobbe seg opp for å bli en retorikk, kan jo ikke bli en skravlende lærer eller en kranglende politiker ved at læreren skravler bort din barndom.

 

Nå har jeg sakt alt som kan sies om lærere og politiker på en snill måte, la meg sette det i et annet perspektiv.
Hva ser vi godt med det at lærerne snakker hele tiden, jo du jo kan sitte på pc-en uten at læreren merker det, for læreren er jo så smart og tror du sitter og noterer alt hun sier, det er da jeg sier: Dream on, my sweetheart? Du snakker bare shit uansett! Hallo, kan dette bli noe mer gøy?
Da er det mye bedre å utvikle sine skriftlige, men samtidig muntlig utvikling på facebook.
Du sitter jo og diskuterer i tekst i stede for å diskutere i muntlig, så hvorfor skulle ikke dette blitt tatt med i karakteren i faget, det er jo retorikk dette også folkens! Lær deg det da..  Ikke alt retorikk trenger å gå mellom det muntlig..  
Det som også er ekstremt kjedelig med at vi har politikere er jo at når det er valg blir jo ALL sport borte..  Tenk deg selv en hel dag med kun 90 min fotball i stede for flere kamper, men i stede må du finne noe annet på tv på grunn av at politikerne skal overta tv-en hele valg perioden, negativt for de som dessverre liker, men positivt for de som ikke liker sport, men mer interessert i politikk.
Hva gjør vi med de som ikke liker noen av delene?
De finner seg en fin såpe serie som ikke har noe spennende i seg, og du lærer deg litt mer slang i stede for å lære deg retorikk på den bedre måten fra en politiker.


Dette var det jeg mente om retorikk, gode manerer!
Vi bruker retorikk ekstremt mye! Alt for mye, kan ikke folk stoppe opp og holde kjeft til tider!
Hvorfor skal alltid lærere og politikere snakke, fikk de en sånn gave at når man enten blir født utvikler den evnen til å skravle hull i hode på alle. Sånn at andre blir totalt irriterte for at personen ikke kommer til ordet i klasse rommet og får en elendig jobb for personen ikke har utviklet retorikk og god muntlig karakter.
Kanskje vi rett og slett skal slutte med muntlig karakter, siden ikke alle folk har en god retorikk.
De som har god retorikk i klasse rommet har sin fremtid som lærer eller politiker, så folkens Hold smella! Vi trenger ikke flere av dere!
I dag har vi valgt russe styre på skolen!
Hadde egentlig ikke tenkt meg å bli noe som helst ekstra i forhold til skolen, men jammen meg ble jeg medlem av russe styret da.!
Så da blir det litt forskjellig å gjøre, men jeg har 100% kontroll over russe knutene, noe som kommer til å bli ekstremt gøy! I am the boss now! Don`t mess with me! hehe!

Er du medlem i noe russe styre ?
  
Nå har vi hatt en dag på Horten natur senter, det var litt spennende det kan jeg ærlig innrømme! [ Vet jeg var litt skeptisk ang. dette opplegget, men hallo folkens!  Det virka som et opplegg for 3. klassinger ]
Var på gruppe med Christine, Kenneth, Marius og Henriette <3
men det var ekstremt gøy for det!
Det var et lite ekstra sted som få tall kunne gå og det var for de som var over gjennomsnittlig interisert og jeg hadde blitt vist et insekt og det skulle jeg så klart finne! Så Christine, Kenneth og jeg gikk innover for å se etter detta!
Så klart jeg fant det lille krypet.. =D
Men det var litt morsomt fant et sånt lite kryp som var en vann skorpion, tror jeg aldri har hylt så mye for å miste et insekt!!  Men hørte fra Kenneth som sto å så på oss! *Gid jeg ble flau når jeg fant det ut!*
" Hallo dere høres jo ut som noen tar liv av noen der nede jo! Hva skjer egentlig?"
Så sånn endte den turen ut med meg og Christine så Kenneth hang seg på med oss og fant litt ekstra insekter x D Så bar det utover i båt, da begynte Kenneth først å ro, mens Henriette og Marius tok vannprøver.
Christine og jeg tok å sjekket hvor god sikt det var, og fiksa litt små vannprøver.
Når vi skulle kjøre innover var det faktisk jeg som rodde, var utrolig gøy! haha!
Så vi hadde litt smålig konkurranse med de andre båtene, klarte å komme på 2. plass.. men så klart Marius måtte ta over! -.-
Men ellers ble det en ekstremt koslig tur, har egentlig stått så mye ekstra på bloggen ang. denne dagen, men har klart å fått sletta det! Ikke gøy!
Litt bilder fra dagen i dag
hits